Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi’nden tıbbi malzeme alımı!

Kocaeli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü, 15 kalem kardiyoloji anjiyografi birim tıbbi malzeme alımı için 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu gereğince açık ihale usulüyle alım yapacak. Teklifler sadece EKAP üzerinden alınacak.

Bu haberin fotoğrafı yok

İhaleye Dair Kritik Bilgiler:

  • İhale Kayıt No: 2023/922307
  • İhale Tarihi: 05.10.2023
  • İhale Saati: 11:00
  • İhale Yeri: Kocaeli Üniversitesi Hastaneleri Başhekimlik Toplantı Salonu, Eski İstanbul Yolu, İzmit/Kocaeli.

İhaleye Katılma Şartları: İhaleye katılacak firmaların, belirtilen şartnameye uygun olarak çeşitli belgeler ve yeterlik bilgilerini beyan etmeleri gerekmekte. Bunun yanında Sağlık Bakanlığı’nın 2022/2 sayılı genelgesi gereği tıbbi cihaz yönetmelikleri ve diğer yeterlilik kriterlerini taşıyan belgeler isteniyor.

Ekonomik Açıdan Öne Çıkanlar: İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. Yerli malı teklif eden firmalara %15 fiyat avantajı sağlanacak.

Teklif Verme Süreci: İhale dokümanı EKAP üzerinden ücretsiz olarak erişilebilirken, teklif verecek firmaların ihale dokümanını indirmeleri zorunlu. Teklifler, EKAP üzerinden e-imza ile verilecek.

Kocaeli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nün belirttiği üzere alım, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ayniyat Deposu’na teslim edilecek. İlk teslimatın sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde yapılması bekleniyor.

İhale hakkında daha detaylı bilgi ve belge talepleri için EKAP resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.