Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli hava durumu (11 Eylül 2023 Pazartesi)

11 Eylül 2023 Pazartesi günü hava durumunun nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, 11 Eylül 2023 Pazartesi günü hava nasıl olacak

Bu haberin fotoğrafı yok

Ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in doğu kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri, İstanbul ve Kırklareli’nin Karadeniz kıyıları, Muğla, Rize, Kars, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin altında, güney ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KOCAELİ HAVA DURUMU

11 Eylül 2023 Pazar günü Kocaeli’de rüzgarlı ve kapalı bir hava hakim olacak. Hissedilen hava sıcaklığı en yüksek 27 derece, en düşük 18 derece olacak. Hissedilen nem oranı ise en düşük yüzde 49, en yüksek yüzde 83 olacak. Rüzgar ise kuzey doğu yönünden ortalama 23 hızında esecek.