Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Belediye Derincespor çok can yakacak!

2. Lig Kırmızı Grup’ta 4 maçta topladığı 5 puanla orta sıralarda yer alan Belediye Derincespor her geçen gün daha kimlikli bir takım oluyor. 

2. Lig Kırmızı Grup’ta

2003’LÜ TAHA MEST ETTİ

Turhan Sofuoğlu’nun çalıştırdığı Belediye Derincespor’da moraller iyi. Son maçında şampiyonluk adayı İskenderunspor’u elinden kaçıran ve rakibi ile 0-0 berabere kalan sarı lacivertliler antrenmanlarına Vinsan Tesisleri’nde devam ediyor. Takımda omuz sakatlığı bulunan Canberk dışında eksik bulunmazken, Taha sevinci de yaşanıyor. Canberk’in olmadığı İskenderun maçında çok başarılı bir performans ortaya koyan 2003 doğumlu futbolcu Sofuoğlu’nun yüzünü güldürdü. Öte yandan Hatay’dan alınan Ünal da kısa süre içinde fark yaratmasını bildi. 

UŞAK HAZIRLIKLARI TAMAMLANIYOR

Kadrosuna son olarak Oğuz Kocabal’ı alan Derince 4 maçın 3’ünde gol yemezken, Düzcespor mücadelesinde birisi penaltıdan diğeri de duran toptan olmak üzere kalesinde 2 gole izin verdi. Takımın gollerini ise başarılı 10 numara Erdi Can Şehit attı. Mehmet Akyüz’ün takım liderliğindeki Belediye Derincespor bu cumartesi Uşakspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın (Cuma) yapacağı ter antrenmanının ardından tamamlayacak ve kampa girecek. 

MUHTEMEL 11

Sofuoğlu’nun İskenderun maçının 11’ini Uşakspor karşısında sahaya süreceği düşünülüyor. Buna göre Belediye Derincespor’un kalede Hüseyin, savunmada Tarık, Taha, Volkan, Erman, önlerinde Hamza ve Alperen, solda Okan, sağda Melik, forvete yakın bölgede Erdi Can ve ilerideyse Mehmet Akyüz şeklinde sahadaki yerini alacağı tahmin ediliyor. Belediye Derincespor – Uşakspor maçı Derince Stadı’nda cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.