Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasin Özlü aday olmak istiyor mu? “Yaşım genç, hayallerim var”

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü Nokta Gazetesine yaptığı açıklamada yeni dönemde aday olup olmayacağı sorusunu yanıtladı

Bu haberin fotoğrafı yok

2019 yerel seçimlerin Başiskele Belediye Başkanı seçilen ve 4 buçuk yıldır bu görevi sürdüren Yasin Özlü, bugün Nokta Medya ekibini Başiskele’de ağırladı. Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan, Nokta Gaztesi Muhabiri Serhat Güneş ve Nokta TV Kameramanı Eren Demirtürk’ü ağırlayan Başkan Özlü, ilçede faaliyete giren projeleri tanıttı. 

ADAY OLMAK İSTİYOR MU?

Proteo Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde başlayan ve Başiskele Sahilde bulunan Antik Köfte’de son bulan gezi sonrası Nokta Medya’ya açıklamalarda bulunan Özlü, yeni dönemde aday olup olmayacağı sorusunu yanıtladı. Seçim Beyannemesi’nde söz verdiği projelerin yüzde 92’sini tamamladığını ifade eden Özlü, yeni dönem için yaşının genç olduğunu ve Başiskele ile ilgili hayallerinin olduğunu ifade ederek, “inşallah yaşım olgunlaştıkça daha olgun hizmetler yapmak istiyoruz” dedi. 

“GERÇEKLEŞME ORANI YÜZDE 92”

Seçim  Beyannemesindeki projelerinin son durumu hakkında bilgi veren Özlü “İnşallah milletimiz görüyor. Milletimi takdir ediyor. İnşallah hayırlısıyla 4 buçuk yıldır yaptığımız hizmetlerden epey bir memnuniyet var. Biz de gittiğimzi yerlerde bu memnuniyeti görünce daha iyisini yapmak için gayret ediyoruz.  Seçim beyannamemiz baktığımızda gerçekleşme oranı yüzde 92 oranında. Giremediğimiz bazı projelerimiz oldu. Bunlar daha çok yol, kavşak projeleri. Onlar da Karayolları Genel Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapacağımız işlerdi. 

BEYANNAMEDE OLMAYANLAR 

Kendi ölçeğimizdeki işlerin büyük bir çoğunu bitirdik. Hatta bugün sizlerde gezdiğimiz kütüphane beyannamemizde yoktu. Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi beyannamemizde yoktu. Bir çok işi de yapmış oldu. Mesela arkamızda görmüş olduğunuz sosyal tesis de bir beyanname projesi değildi. Vatandaşımızın en çok takdir ettiği projelerden bir tanesi” ifadelerini kullandı.

“YAŞIMIZ GENÇ HAYALLERİMİZ VAR”

Yeni dönem ile ilgili aday olup olmayacağı sorusunu yanıtlayan Özlü, “Aşk ile yola çıktık demiştik. Ondan sonra güzel işler dedik. Şimdi diyoruz ki bizim işler güzel işler. Güzel işler yapmak istiyoruz. Ben Başiskele’nin evladıyım. Buradan başka bir yerde yaşamadım. Burada doğdum, burada büyüdüm, Burada yaşıyorum allah nasip ederse burada da ölmeyi hayal ediyorum. Yaşımız genç, daha çok hayallerimiz var. Benim yaşadığım şehre, yaşayacağım şehre iz bırakan eserler yapmak  en büyük motivasyonum. 

“DAHA OLGUN HİZMETLER YAPMAK İSTİYORUZ”

Bunları yaptğımız zaman çok mutlu oluyorum. Biz görev adamıyız. Biz talip oluruz, niyet ederiz, görev isteriz. Önce partimiz ve Cumhurbaşkanımız takdir eder. Bize görev verir. Sonra da milletimiz seçerse şehrimize, hemşerilerimize, doğup büyüdüğümüz topraklara. Bisiklele yollarında gezdiğim, çocuğukluğumu, gençliğimi geçirdiğim bu sokaklara inşallah yaşımız olgunlaştıkça daha olgun hizmetler yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.