Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cevdet Nail Sancaklı: Galiba baba refleksi

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı, Türkiye Kupası’nda eledikleri Gebzespor maçını değerlendirdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

LİGE KADAR MOTİVASYON SAĞLADI

Turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirten Sancaklı şu şekilde konuştu: Stresli bir maçtı. Kupa mücadelesiydi ve kendimizi denemek ve görmek açısından da önemli bir müsabakaydı. Resmi maç ama ilk ciddi hazırlık maçı da diyebiliriz buna.  90 dakika boyunca neler yapabileceklerimizi gördük. Genel olarak çata çat bir mücadele oldu. Golleri bulduk. Galip geldiğimiz ve turu geçtiğimiz için mutluyuz. Turu gerçekten istiyorduk. Çünkü bunun psikolojik tarafı da vardı. Lige kadar motivasyon sağladı ve özgüven verdi.  

BAŞINDA TÜRKİYE VARSA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Biz 1 ay, rakibimiz ise 1.5 aydır çalışıyor. Gebzespor bizden 5-6 tane daha fazla hazırlık maçı yaptı. Biz ise 2 maç yapabildik. Haliyle başında “Türkiye” yazan bir kupa var. Bana göre kupa çok değerlidir. Türkiye ne kadar değerliyse kupası da o kadar değerlidir bizim için. Üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyorum. Teknik anlamda tutukluk olabilir çünkü oyuncular yükten yeni çıktı, son 4 güne kadar da çift antrenman yaptık. Futbolcularımızı da rakibimizi de tebrik ediyorum.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Saha küçük, bir adım içeriye attım ve çizgiyi ihlal ettim, kırmızı kart gördüm. Futbolcumun kaşında kanı görünce dayanamadım, galiba baba refleksi. Bu futbolcuların her biri bizim evladımız çünkü. Centilmenlik dışı bir şey yok. Hakemlerimizi de tebrik ediyorum. Ellerinden geldiği kadar maçı iyi yönettiler. İki takım da 3. Lig hedefi ile yola çıkıyorlar. Biz geçen sezondan beri bir seri yakaladık. Bu namağlup seriyi devam ettiriyoruz. Bundan sonra da yenilememeye devam etmek istiyoruz.