Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Tekin: Stat tam dolduğunda ortamı düşünemiyorum

Kocaelispor’un başarılı kalecisi Harun Tekin, 2-1 kazanılan Boluspor maçını değerlendirdi. Harun kendilerini çok iyi destekleyen taraftara teşekkür etti. 

Bu haberin fotoğrafı yok

BOLUSPOR KESİNLİKLE KÖTÜ BİR TAKIM DEĞİL

Üst üste üçüncü maçlarını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Harun şu şekilde konuştu: Karşımızda 4 maçtır kazanamayan bir takım vardı. Aslında kadrosuna baktığımızda Boluspor o kadar kötü bir ekip değildi. Milli maç arasını iyi değerlendirdik ve maça iyi hazırlandık. Biliyorsunuz ki ilk iki haftada puan alamamıştık, yeni arkadaşlarımız gelmişti, uyum sürecimiz vardı. Bu süreci kısa sürede atlattık ve üst üste 3. maçımızı kazandık.  

TARAFTARIMIZ YİNE MUHTEŞEMDİ

90 dakika boyunca iyi oynadığımızı ve galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Güzel de goller attık. Tabii ki hiç bir maç kolay değil, her maçın zorluğu var. Deneyimli arkadaşlarımızla bunların üstesinden geliyoruz. Taraftarımız yine muhteşemdi, maç boyunca desteklerini hissettik. İnşallah daha fazla sayıda taraftarımızı tribüne bekliyoruz. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden ötürü kutlarım. 

AİLE ORTAMI SONUÇLARA YANSIYACAK

İnşallah sezon sonuna kadar mücadele edip takımımızı layık olduğu yere getirmek istiyoruz.  Taraftarımızın yarattığı ambiyans da müthişti. 8 bin kişilerdi. Ben stadın tam anlamı ile dolu olduğu zamanı düşünemiyorum. Açıkçası heyecanlıyım ve stadın dolmasını bekliyorum. Böyle olduğunda biz de daha coşkulu bir oyunla daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Takımın havası çok iyi. Çok karakterli oyuncular var. Yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcu grubu ve personelimizle gayet iyi bir aile ortamı oluştu. İnşallah bu aile ortamımız sonuçlara da yansıyacaktır.