Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli hava durumu (7 Eylül 2023 Perşembe)

7 Eylül 2023 Perşembe günü hava durumunun nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, 7 Eylül 2023 Perşembe günü hava nasıl olacak

Bu haberin fotoğrafı yok

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop ve Artvin çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İç Ege, Balıkesir, Eskişehir, Rize ve Artvin çevreleri, Çanakkale ve Trabzon’un doğusu ile Bursa’nın güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek. 

KOCAELİ HAVA DURUMU

7 Eylül 2023 Perşembe günü Kocaeli’de Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı bir hava hakim olacak. Hissedilen hava sıcaklığı ise en düşük 22 en yüksek 28 derece olacak. Hissedilen nem oranı ise en yüksek yüzde 94 en düşük yüzde 56 olacak. Rüzgar kuzey doğu yönünden 24 ile esecek.