Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelecek Partisinden 3 milletvekili istifa mı edecek?

Saadet Partisi Grubu Başkanı Bülent Kaya grupta bulunan 3 Gelecek Partili milletvekilinin istifa edeceği iddialarını Kocaeli’de yanıtladı

Bu haberin fotoğrafı yok

Saadet Partisi TBMM Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Bülent Kaya bugün bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi. Öğle saatlerinde basın mensupları ile bir raya gelen Başkanvekili Bülent Kaya grup çalışmaları hakkında bilgi verirken gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

“SAADET PARTİSİ GRUBU TEDİRGİN ETTİ”

Gelecek Partisinden 3 milletvekilinin istifa edip AK Partiye geçeceği iddiaları ile ilgili konuşan Kaya, “Yani bu üç milletvekili iddiası iktidara yakın çevreleri tarafından gündeme atıldı. İfade ettiğim gibi demek ki yirmi kişilik Saadet Partisi grubu o kadar tedirgin etmiş olmalı ki işte o üç milletvekilliği üzerinden bunu tartışır hale getirmeye gayret ediyorlar. Dolayısıyla bu tip iddialara büyük cevap verme yerinde sorunlu bir gazetecilik anlayışı birinci gazeteci arkadaşımızın. Söyleyecek cesareti ortaya koymak bizden. Sadece gazetecilik yapmaktan daha çok iktidarın bir kitle merkezi olarak hareket eden kişi konumuna düşen bir ilgili kişiler. Öyle bir durum yok. Ama Saadet Partisi olarak bizim şu an ya acaba yirmiden daha aşağı düşersek ne olur gibi bir gündemimiz yok. Tam tersine Saadet Partisi’nin hem toplumsal desteğini hem meclis desteğini arttırma çalışmaları içerisindeyiz” dedi.