Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elon Musk Twitter Ücretli Mi? Twitter Paralı Mı Oldu?

Twitter’ı satın aldıktan sonra adını X olarak değiştiren Elon Musk bombayı patlattı. Twitter X kullanıcılarına kara haber geldi. Platform tamamen ücretli hale geliyor. İşte detaylar..

Bu haberin fotoğrafı yok

Elon Musk Twitter Ücretli Mi? Twitter Paralı Mı Oldu?

Yeni adıyla X olan Twitter kullanıcılara kara haber geldi. Son dönemde yaşadığı değişiklikler ile sürekli gündemde olan Twitter bombası bir kere daha patladı. Son dakika gelişmesinin ardından Twitter paralı mı oldu sorusu gündeme geldi. Elon Musk hamlelerini ardı sıra attı. İşt merak edilen detaylar..

ELON MUSK TWITTER

Bloomberg yazarı Dave Lee’nin ortaya attığı iddiaya göre, Elon Musk X’i tamamen ücretli yapma fikri üzerinde düşünüyor. Musk’ın uzun süredir bu fikri değerlendirdiği biliniyor. Kasım 2022’de Elon Musk’ın bu düşüncesini birçok yer yazmış fakat daha sonra bu konuda bir gelişme yaşanmamıştı. Peki, Twitter ücretli mi oldu?

TWITTER PARALI MI OLDU?

Dave Lee, Musk’ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’la yaptığı görüşmede, “X sisteminin kullanımı için küçük bir aylık ödemeye geçmeyi düşünüyoruz” dediği belirtiliyor. Elon Musk platformun en büyük sıkıntısı olan bot hesapları durdurmanın tek yolunun tamamen ücretli bir sistem olduğunu düşünüyor. Premiumdan farklı olarak daha düşük ücretli olacağı düşünülen bu sistemle ilgili henüz bir bilgi yok. Twitter henüz ücretli olmadı. İlerleyen günlerde X platformu için ücret iddialarını öğreneceğiz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!