Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor maçında Aytun Miraç’a destek olacağız

Kocaeli İtfaiyesi personeli Osman Erbay ve eşi Ebru Erbay’ın 2 aylık oğulları Aytun Miraç’a Kocaelispor taraftarlarından destek geldi. Bu akşam oynanacak Kocaelispor – Boluspor maçı öncesinde stat girişinde kurulacak stantlarda Aytun Miraç’ın bağış kampanyası için destek toplanacak. 

Bu haberin fotoğrafı yok

KENETLENDİLER

Kocaeli İtfaiyesi personeli Osman Erbay ve eşi Ebru Erbay’ın 2 aylık oğulları Aytun Miraç’a henüz 17 günlükken SMA Tip-1 teşhisi konulmuştu. Aytun Miraç’ın tedavisi için gereken ilacı alabilmek için valilik onaylı olarak başlatılan bu kampanya için tüm şehir kenetlenmişken; bir destek de Hodrimeydan’dan geldi.  Hodrimeydan grubu; her afete koşan, canını dişine takarak alevler içerisinde koşturan itfaiyeci çocuğuna, şehrinin çocuğuna sahip çıktı.

MAÇA GELECEKLER

Kocaeli Stadı’nda bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan Kocaelispor – Boluspor maçı öncesinde stat  girişlerinde kurulacak stantlarda Aytun Miraç için hazırlanan valilik onaylı kumbaralara bağış yapılarak destek olunabilecek.  Tribünde açılacak pankart ve atılan sloganlar ile Aytun Miraç ve ailesine destek mesajları iletilecek.  Maça Aytun Miraç’ın ailesi de katılacak.