Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mithat Ağa: Biz büyük ve güzel bir aileyiz

İlimizin başarılı futbol il temsilcisi Mithat Ağa Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Ağa tüm takımlara başarılar dilerken “Biz büyük ve güzel bir aileyiz” dedi. 

Bu haberin fotoğrafı yok

HEYECANLIYIZ

Tüm takımlara yeni sezonda başarı dileyen Mithat Ağa şu şekilde konuştu: Yeni bir sezon, yeni bir heyecan… Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Umarım geçmişte yaşadığımız, pandemi, deprem gibi olumsuzlukları bir daha yaşamayız. Takımlarımızın hepsi heyecanlı, herkes sezona çok iyi hazırlandı. Bugün 1. Amatör Lig, Allah nasip ederse de haftaya Süper Amatör Lig’i açacağız. Centilmence bir sezon diliyorum. 

STATÜ

1. Amatör Lig’de 4 grupta toplam 39 takımımız var. Maçlar çift devreli lig usulüüne göre oynanacak, grup liderleri doğrudan Süper Amatör Lig’e çıkacak, grupta 2 ve 3. sırayı alan takımlar Play-Off oynayacak ve buradan da 2 olmak üzere toplam 6 takım önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de yer alacak. Son iki sırayı alan takımlar ise küme düşecek. 

KULÜPLERİMİZİN YANINDAYIZ

Futbolun cilvesi bu… Başarılı olan, hak eden üste çıkacak, işler iyi gitmeyince küme düşülecek. İnşallah gençlere daha çok şans verilir. Bizler elimizden geldiği kadar kulüplerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Sezonu Başaran – Bağçeğme maçı ile açtık. Hem bu iki takımımıza hem de diğer tüm takımlarımıza sağlıklı, hayırlı bir sezon diliyoruz. 

TEŞEKKÜR EDERİM

Türkiye’de genel olarak hakem sıkıntısı var ancak ben il hakem kurulumuza, derneğimize çok teşekkür ediyorum. TÜFAD, Saha Komiserleri, Hakemler, KASKF, Spor İl Müdürlüğümüz, Belediyelerimiz, biz büyük ve güzel bir aileyiz, çok çalışıyoruz herkese bu emekleri için teşekkür ederim.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1. Amatör Lig C Grubu
Sıradaki Haber Gölcük Çiftlikspor, Alper Emiral’ın golü ile kazandı