Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sezonun ilk maçını Başaranspor kazandı! “2-0”

1. Amatör Lig’de 2023-2024 sezonu başladı. Açılış maçında Başaranspor, Bağçeşmespor’u 2-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

SİNAN NE YAPTIN ÖYLE!

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maçta goller ilk yarıda geldi. Sezonun ilk golü 5. dakikada Sinan Gögercin’den geldi. Bu futbolcu yaklaşık 30 metreden çektiği şutta sağ köşeden fileleri buldu ve olağanüstü golle takımını öne geçirdi. Oyunun kontrolünü bırakmayan, bol pasa dayalı tipik bir Harun Kayraldağ takımına dönüşen Başaranspor’da ikinci gol 33. dakikada 44 yaşındaki masterler liginin yıldızı Ferdi’den geldi.

BU BAĞÇEŞME ÇOK CAN YAKAR

Bu futbolcu ceza sahası içinde yakaladığı topu yerden tam sağ köşeye bıraktı ve takımını rahatlattı. İkinci yarıda zaman zaman sertlik yaşanırken maçın hakemi Enes Kanpara ve yardımcıları maçın sorunsuz geçmesini sağladı. 90+2. dakikada Başaranspor adına kaleci Enes penaltı kurtardı ve olası bir krize engel oldu. Mücadelede başka gol olmayınca Başaranspor sezona galibiyetle başladı. Bağçeşme ekibi ise genç kadrosuyla bu yıl da can yakacağının mesajlarını ilk maçta vermiş oldu.