Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özdemir’den Demirbaş’a ‘ilçe başkanlığı’ teşekkürü

Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir, gazetemizi ziyareti sırasında Dilovası ve Kandıra Ülkü Ocakları başkanlarının ilçe başkanı olarak seçilmesinden dolayı MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’a teşekkür etti 

Bu haberin fotoğrafı yok

Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir, gazetemizi ziyaret etti. Özdemir, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen MHP ilçe kongrelerinde Dilovası Ülkü Ocakları Başkanı Erdem Sıtar ve Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Çolak’ın MHP ilçe başkanı olarak seçilmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Abdulkadir Özdemir ülkü ocaklarının ilimizde başarısını gösterdiğini belirterek, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’a teşekkür etti. 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÖSTERGESİ”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Özdemir’in konu hakkında yaptığı açıklama bu şekilde: “MHP bizim kutup yıldızımızdır. 2 günde 12 ilçelerimizin tümünün kongreleri tamamlandı. Tek liste olmaları zaten birlik ve beraberliğin göstergesiydi. MHP İl Başkanımız Murat Nuri Demirbaş Ülkü Ocakları Dilovası İlçe Başkanımız Erdem Sıtar ve Ülkü Ocakları Kandıra İlçe Başkanımız Emrah Çolak’a ilçe başkanlığı şansı verdi. Bu konuda bize güvenip şans veren Demirbaş’a teşekkür ediyorum.

“TÜM İLÇE BAŞKANLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Biz de aktif olarak çalışacağız. Partimizin kadrosuna daha fazla isim katacağız. Tüm ilçe başkanlarımızın yanındayız. Murat Nuri başkanımız ile fikir alışverişleri yapıyoruz. 24 Eylül tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde il kongremiz olacak. Kongremiz milli beraberlik ve şölen içinde olacak. Önümüzde yerel seçimler var, İnşallah onları da atlatıp, gelecek Türkiye yüzyılında biz de varız demek istiyoruz.”