Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beridze nasıl bir futbolcu… Artıları, eksileri…

Kocaelispor’un yeni transferi Giorgi Beridze nasıl bir futbolcu… İşte özellikleri…

Bu haberin fotoğrafı yok

POZİSYONA GİRİYOR, AMA?

Kocaelispor’un Ankaragücü’nden renklerine bağladığı Gürcü milli futbolcu Giorgi Beridze çok yönlü bir ofans oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Her iki kanatta da oynayabilen ancak sol kanatta çok daha verimli olabilen Beridze hem içe kat ediyor hem de çizgiye inebiliyor. Gol pozisyonuna girme istatistiği iyi olan futbolcunun futbolcu girdiği pozisyonları değerlendirme konusunda istenilen düzeyde değil. Ankaragücü taraftarının da futbolcuya tepkisi de bu yüzden… 

DUYGUSAL BİR FUTBOLCU

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü formasıyla 4 gol atan 2 de asist yapan futbolcu takımının Ali Sowe’den sonra en çok pozisyon bulan futbolcusu olarak dikkat çekti. Beridze’nin özellikle merkez orta saha oyunları ile kuracağı iletişim çok önemli. Sürekli koşu atan, rakibin dengesin bozmak için ters koşuları maçın her anında yakalayabilen Gürcü futbolcunun duygusal bir karaktere sahip olduğu unutulmamalı. 

ARKADAŞLARININ ÖNÜNÜ AÇACAK

Beridze’nin takım içindeki bir diğer artısı ise Candeias ve Amaral’ın üzerindeki baskıyı azaltması olacak. Rakip teknik direktörlerin özel önlem aldığı bu iki futbolcu Beridze’nin saha içindeki varlığı ile daha geniş alan bulabilecek ve rahat hareket edebilecek. Maç içinde atmosferden etkilenen bir futbolcu olan Beridze’nin Kocaelispor’un ofans hattına ciddi katkı sağlaması bekleniyor. Maç eksiği bulunan futbolcunun Boluspor mücadelesinde oyuna sonradan gireceği tahmin ediliyor.