Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den istifa etmişti: Pırtı, CHP’nin kadın kolları başkanı oldu!

İyi Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Pırtı, CHP’ye geçti. CHP’ye geçen Pırtı hemen partinin ilçe kadın kolları başkanı oldu

Bu haberin fotoğrafı yok

İYİ Parti’de siyaset yapan Meral Pırtı, CHP’ye geçtiğini duyurmuştu. İYİ Parti’de Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Pırtı, CHP’de de aynı görevi yapacak. İYİ Parti’den ayrılan ve Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası Kadın Kolları Başkanı olan Pırtı gazetemize yaptığı açıklamada neden İYİ Parti’den ayrıldığını açıkladı.

“EMİN BAŞKAN VE EŞİ AİLE DOSTUM”

Meral Pırtı, İYİ Parti Dilovası yönetimi ile arasında bir kırgınlığın olmadığını belirtti. Pırtı açıklamasında, “Arkadaşlarım ile aramda bir sorun yok. Zaten seçimlerden önce kazanamazsak istifa edeceğimi arkadaşlarıma söylemiştim. Emin başkan ve eşi zaten benim aile dostum. 

“İYİ PARTİ 5 YILDA BİR ARPA BOYU YOL GİDEMEDİ”

İYİ Parti 5 yılda bir arpa boyu yol gidemedi. Aslında hiçbir siyasi partiye geçiş yapmak istemiyordum. Deva Partisi ve Gelecek Partisi’nden de teklif geldi. Ama kendimi CHP’ye daha yakın hissettim. Aynı zamanda CHP’nin ilçe kadın kolları başkanı da oldum” dedi.