Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KYK Yemek Ücretleri: KYK Yurtlarında Yemek Ücretsiz Mi?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalacak olan öğrenciler yemek araştırmasına başladı. 6 tip odanın bulunduğu KYK yurtlarında kahvaltı ve akşam yemeği var mı? KYK yemek ücreti ne kadar merak edildi. İşte KYK yemek ücretleri..

Bu haberin fotoğrafı yok

KYK Yemek Ücretleri: KYK Yurtlarında Yemek Ücretsiz Mi?

Binlerce öğrencinin dört gözle beklediği KYK yurt yerleştirme sonuçları açıklandı. Bu yıl tarihin en yüksek başvuru talebi alındı. Yüzde 87’lik ilk yerleştirme oranına sahip KYK yurtlarında sıra yemeğe geldi. KYK yurtlarında kalacak öğrenciler yemek ücretsiz mi merak etti. İşte arama motorlarında sıklıkla araştırılan KYK yemek ücretleri…

KYK YEMEK ÜCRETLERİ 

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan KYK yemek açıklamasında şunlar yer aldı; “Yurtlarımızda barınan öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve ucuz beslenebilmeleri için lokanta-kantin hizmet yerleri bulunmaktadır. Yemeklerin fiyatı, piyasa fiyatları ortalamasının en az %35 oranında indirimli olup mutfak, depo, kullanılan araç gereçler ile malzemelerin kalitesi ve hijyen şartlarına uygunluğu yurt yöneticileri ve diyetisyenler tarafından devamlı kontrol edilmektedir. Öğrencilerimize yemekler çoktan seçmeli olarak verilmektedir.

Yurtlarımızda barınan öğrencilere yapılan günlük beslenme yardımı; 2022-2023 öğretim yılında yurtların açılış tarihinden itibaren sabah kahvaltısı yardımı 25 TL, akşam yemeği yardımı ise 50 TL olmak üzere toplam 75 TL olarak uygulanmaktadır. Bakanlık yurtlarında yurt ücreti ve güvence bedeli alınmadan barındırılan öğrencilere, günlük 90,00 TL beslenme yardımı yapılmaktadır.”

KYK YURT TİPLERİ VE ÜCRETLERİ 2023

TİP1: 345 lira, Depozito: 855 lira

TİP2:405 lira, Depozito: 1020 lira

TİP3:405 lira, Depozito: 1020 lira

TİP4: 480 lira, Depozito: 1100 lira

TİP5:510 lira, Depozito: 1200 lira

TİP6: 570 lira, Depozito: 1365 lira

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!