Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adım Farah 2. sezon ne zaman? Benim Adım Farah 2. sezon ne zaman başlıyor?

Fox TV’nin büyük bir hayran kitlesine sahip Adım Farah dizisi için nefesler tutuldu. Çarşamba akşamları ekrana gelen Adım Farah 2. sezon ne zaman başlayacak merak edildi. İşte Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Adım Farah 2. sezon tarihi..

Bu haberin fotoğrafı yok

Adım Farah 2. sezon ne zaman? Benim Adım Farah 2. sezon ne zaman başlıyor?

28 yaşında İranlı bir kadın olan Farah ve oğlu Kerimşah’ın hikayesini işleyen Adım Farah dizisi için geri sayıma geçildi. 6 sene evvel İran’dan Fransa’ya kaçarken hamile olduğu için İstanbul’da durmak zorunda kalan Farah’ın kaçak hayatı başlar. Farah’ın temizliğe gittiği mekanda mafyanın işlediği cinayete şahit oluşuyla Tahir ile tanışır. Tüm bunların yaşandığı yapımın yeni sezonunda yaşanacaklar merak konusu oldu. Peki, Adım Farah yeni sezon ne zaman? İşte yanıtı..

ADIM FARAH YENİ SEZON NE ZAMAN?

Milyonların sevdiği Adım Farah yeni sezon dört gözle bekleniyor. Akıllarda soru işaretleri bırakan Adım Farah 14. bölümün ardından 2. sezon merak ediliyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Adım Farah dizisinin her çarşamba ekrana geleceği biliniyor. Adım Farah 2. sezon için bir tarih bulunmazken dizinin 20 Eylül Çarşamba günü 15. bölümüyle ekrana döneceği düşünülüyor.

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Özdemir

Engin Akyürek 

Fırat Tanış

Ali Sürmeli

Derya Pınar Ak