Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani Dizisi Rüya Kimdir? Simay Barlas Kaç Yaşında?

Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın paylaştığı Yabani dizisi görücüye çıktı. Birinci bölüm fragmanıyla herkesi etkileyen yapımda Rüya rolü Simay Barlas’ın oldu. Peki, ilk bölümü merakla beklenen Yabani dizisinde Rüya nasıl bir rol? Simay Barlas kaç yaşında? İşte merak edilenler..

Bu haberin fotoğrafı yok

Yabani Dizisi Rüya Kimdir? Simay Barlas Kaç Yaşında?

Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yaptığı Yabani dizisinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme aldı. Simay Barlas, Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi oyuncuların yer aldığı yapımda Rüya kasırgası dinmek bilmedi. Birinci bölümüyle izleyici karşısına çıkan Fox yapımı Yabani dizisine güzelliğiyle damga vuran Simay Barlas’ın hayatı mercek altına alındı.

YABANİ DİZİSİ RÜYA ROLÜ

Fox TV’nin dört gözle beklenen dizisi Yabani yayın hayatına başladı. 12 Eylül Salı günü ilk bölümüyle ekranda olan yapımda Simay Barlas göze çarptı. Yaman karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı ile başrol paylaşan güzel oyuncunun karakteri Rüya oldu. Hayatındaki herkesin ona bir rol biçtiği Rüya ama o kendi istediği rolü oynamaya kararlı. Yaşadığı dünyanın göz alıcı renklerine kanmayacak kadar da olanların farkında. Ailesinin ve çevresinin içinde ayrık otu gibi olan Rüya etrafındaki kimseye benzememek hem şansı hem de şanssızlığı. Oysa onun tek aradığı duygu samimiyet. Farkında olmadan içine girdiği yolculukta aradığından da fazlasını bulacak.

SİMAY BARLAS KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Mayıs 1999 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Simay Barlas, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu. Son dönemlerin gözde isimlerinden olan oyuncu çeşitli yapımlarda boy gösterdi. İlk oyunculuk tecrübesini Star TV’de yayınlanan Paramparça adlı dizide yaşayan Simay Barlas burada Öykü karakterine büründü. Asıl ününe Adı Efsane dizisinde hayat verdiği Naz karakteriyle kavuşan güzel oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır, Zalim İstanbul, Bir Annenin Günahı, Aziz gibi yapımlarda yer aldı. Şimdilerde ise Yabani adlı dizide Rüya rolüne hayat veriyor. 

SİMAY BARLAS INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!