Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani Dizisi Yaman Kimdir? Halit Özgür Sarı Kaç Yaşında?

Saatler 20.00’ı gösterdiğinde ilk bölümüyle ekrana gelen Yabani dizisi oldukça merak ediliyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla ilgi toplayan dizide Halit Özgür Sarı rüzgarı esiyor. Peki, Yabani dizisinde Halit Özgür Sarı nasıl bir karaktere büründü? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

Yabani Dizisi Yaman Kimdir? Halit Özgür Sarı Kaç Yaşında?

İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Yabani dizisi geri sayıma başladı. Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ı buluşturan Yabani dizisinde Yaman rolü dikkat çekti. Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman’ın hayatının anlatıldığı dizide Rüya rolüne bürünen Simay Barlas etkisi görüldü. Diziseverlerin büyük merakla beklediği Yabani dizisinde Yaman karakterine can veren Halit Özgür Sarı’nın hayatı merak edildi. İşte o detaylar..

YABANİ DİZİSİ YAMAN KARAKTERİ

12 Eylül Salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Yaman rolüne Halit Özgür Sarı hayat veriyor. Hayatın ondan çok şey çaldığı Yaman iğnenin bile kıymetini bilir. Asla vazgeçmeyeceği dostlarıyla bir dünya kurmayı başarır. Sokakta karşılaştığı zorluklar onun kalbini karartsa bile inadına güçlenir. Yokluğu, açlığı, hor görülmeyi çok iyi bilen Yaman yaşadıklarına saplanıp kalmaz. Gücünü arkadaşlarından, seçtiği kardeşlerinden alır. Onlar için gerekirse can verir, gerekirse can alır.

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

4 Ekim 1993 İstanbul doğumlu olan Halit Özgür Sarı lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisiyle adım attı. Hakan Muhafız, Geçen Yaz, Şampiyon gibi yapımlarda yer aldı. Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Kadir rolüyle tanınırlığını artırdı. Gizli Saklı dizisinde izleyiciyle buluşan Halit Özgür Sarı şimdilerde Yabani adlı dizide yer alıyor. 

Diziler

Gizli Saklı / Pamir/Levent / 2022

Kardeşlerim / Kadir Eren / 2021-2022

Hakan: Muhafız / Arif / 2020

Kırmızı Oda / Murat Sarsılmaz / 2020-2021

Şampiyon / Kerem Yılmaz / 2019-2020

Diriliş Ertuğrul / Süleyman Alp / 2018-2019

Filmler

Geçen Yaz / Burak / 2021

HALİT ÖZGÜR SARI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!