Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüzüklerin Efendisi Bilet Al: Yüzüklerin Efendisi Vizyona Girecek Filmler Listesinde

Sinema dünyasının en görkemli yapımı Yüzüklerin Efendisi yeniden sinemalara taşınıyor. Frodo Baggins, Samwise Gamgee, Aragorn, Gandalf, Legolas, Gimli, Boromir, Merry ve Pippin severler toplanın, geliyorlar! Hem de ilk kez IMAX’e geliyor! Hemen biletinizi alın, macera tufanını kaçırmayın..

Bu haberin fotoğrafı yok

Yüzüklerin Efendisi Bilet Al: Yüzüklerin Efendisi Vizyona Girecek Filmler Listesinde

Yüzüklerin Efendisi hayranlarına kriz geçirten son dakika haberi geldi. J.R.R Tolkien’in kaleminden çıkan efsane film serisi Yüzüklerin Efendisi hem fantastik hem de tarihin en iyi edebiyat uyarlamalarından biri olarak görülüyor. 15 Eylül 2023’te Türkiye’de vizyona girecek olan Yüzüklerin Efendisi Paribu aracılığıyla bilet alınabiliyor.

VİZYONA GİRECEK FİLMLER YÜZÜKLERİN EFENDİSİ

The Lord of the Rings adıyla J.R.R. Tolkien tarafından yazılmış bir fantastik roman serisi olan Yüzüklerin Efendisi yeniden sinemalara geliyor. Orta Dünya’da geçen bu epik hikaye, Sauron adında karanlık bir gücün yarattığı ve bütün diğer yüzükleri hükmeden Tek Yüzük’ün yok edilmesi için yapılan yolculuğu anlatıyor. 

Ana karakterler arasında Frodo Baggins, Samwise Gamgee, Aragorn, Gandalf, Legolas, Gimli, Boromir, Merry ve Pippin bulunuyor. Hikaye, Yüzük’ün gücünü kullanarak tüm Orta Dünya’ya hükmetmeye çalışan karanlık efendisi Sauron’un bu amacına ulaşmaması için bir grup kahramanın Yüzük’ü yok etmeye çalışmalarını anlatıyor. Bu epik hikayenin yanı sıra, Tolkien, “Hobbit” adında başka bir roman ve “Silmarillion” adında Orta Dünya’nın mitolojik geçmişini detaylandıran bir eser de yazıldı.

Peter Jackson tarafından Yüzüklerin Efendisi serisi sinema filmlerine uyarlandı ve bu film uyarlamaları tüm zamanların en başarılı ve popüler film serilerinden biri haline geldi. Film serisi birçok ödül kazandı. Özellikle görsel efektleri, müzikleri ve öyküsüyle öne çıktı.

Serideki eserler şunlar;

Yüzük Kardeşliği (The Fellowship of the Ring)

İki Kule (The Two Towers)

Kralın Dönüşü (The Return of the King)

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ PARİBU BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN

yüzüklerinefendisi