Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 114. Bölüm İzle, Hasan Can Kaya Konuşanlar Full İzle, Konuşanlar Bilet Al

Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen güldürü tufanı Konuşanlar devam ediyor. Her hafta yeni bölümü yayınlanan Konuşanlar 114. bölüm araştırılıyor. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar 114. bölüm haberimizde..

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla

Hasan Can Kaya Konuşanlar efsanesi devam ediyor. Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Konuşanlar yeni bölüm araştırmaları başlıyor. Konuşanlar Youtube hesabında yer alan videolar milyonlarca kez izleniyor. Hasan Can Kaya bildiklerinizden çok farklı olan bu sohbette kedi köpek tasma fabrikası muhabbeti izleyiciyi güldürüyor. Tülin, Ayşe, Sıla, Umut ve Nur’un en çok konuşan olduğu bölüme kavgalar damga vuruyor. İşte Konuşanlar 114. bölüm izle ekranı..

KONUŞANLAR 114. BÖLÜM İZLE

Stand-up gösterileriyle ünlenen Hasan Can Kaya Konuşanlar güldürüsünü yayınlamaya devam ediyor. Hem stüdyodaki izleyicileri hem de ekran başındakileri gülmekten komaya sokan Hasan Can Kaya 114. bölüm yayınlandı. Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar 114. bölüme Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den ulaşabilirsiniz. İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar 114. bölüm..

KONUŞANLAR 114. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HASAN CAN KAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Aralık 1989 İstanbul Güngören doğumlu Hasan Can Kaya öğrenim hayatında yaptığı şakalar nedeniyle sürekli fırça yiyen bir öğrenci oldu. Liseye geçtiğinde yaptığı şakaların sonu gelmeyince mesleğini tiyatrodan yana seçti. Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi.

Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya’nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

HASAN CAN KAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy
Sıradaki Haber Bahar Dizisi Yeni Sezon İlk Bölüm Hangi Kanalda? Bahar 17. Bölüm Hangi Canlı Yayın Linkinde?