Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcükspor gururla sunar! “3-0”

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Bartınspor ile karşılaşan Gölcükspor mücadeleyi 3-0 kazandı ve adını ikinci tura yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası 1.

90 DAKİKA MÜTHİŞ FUTBOL

Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turunda kentlisi Gebzespor’u Emre Okur’un golleriyle eleyen Gölcükspor’un 1. turdaki rakibi kendisi gibi Bölgesel Amatör Lig’de iddialı olmak isteyen Bartınspor’du. Gölcük İhsaniye Stadı’nda oynanan maçın başından sonuna kadar müthiş bir futbol ortaya koyan kırmızı siyahlılar karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

İLK YARI 1-0 BİTTİ

Gölcükspor maçın 15. dakikasında öne geçti. Günün yıldızlarından Alperen Topçular ceza sahası içinde aldığı topu sol çaprazdan kaleye gönderdi ve kaleci Sabri Can’ın solundan filelerle buluşturdu. Hüseyin, Gökhan ve Fatih Gümüşel ile çok iyi işler yapan Gölcükspor ekibi ikinci golü takımın etkili isimlerinden Serbay ile buldu. Kanattan yapılan ortada ayağının içini çok iyi kapatan Serbay’ın vuruşunda meşin yuvarlak sağ köşeden 55. dakikada fileleri gördü.

SON SÖZÜ FATİH GÜMÜŞEL

2-0’dan sonra hayli rahatlayan Gölcükspor deneyimli ismi Fatih Gümüşel ile farkı 3’e çıkardı. Maç boyunca bir birinden kaliteli 4 net şu çıkaran Fatih, 78’de ceza sahası içinde buluştuğu ağlara gönderdi. “3-0” Kalan sürede Bartın ekibi 2 kez gole yaklaşsa da maçta başka gol bulamadı ve Gölcükspor çok güçlü bir oyunun ardından Bartınspor’u 3-0 mağlup ederek kupada adını 2. tura yazdırdı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür