Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Daha Fazla Dayanamadı: Dilan Polat Instagram Hesabını Neden Kapattı?

Magazin dünyası bu haberle çalkalandı. Sosyal medyayı hareketlendiren ünlü fenomen Dilan Polat daha fazla dayanamadı. Önce hastanelik oldu ardından telefonu eline alıp hesabını tek kalemde sildi attı. Peki, Dilan Polat Instagram hesabını neden kapattı? İşte yanıtı..

Magazin dünyası bu haberle

Gündemden bir an olsun düşmeyen Dilan Polat bombayı patlattı. Son günlerde yaptığı paylaşımlarla kendini unutturmayan ünlü fenomen Dilan Polat hastanelik oldu. Eşi Engin Polat, Dilan Polat’ın hastaneye kaldırıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Saçlarına dolar takılı halde klip yapan, Türk kahvesinin içine altın tozu döküp içen Dilan Polat’ın canına tak etti. İş insanları hakkında çeşitli iddialar ortaya atan Muhammed Yakut’un açıklamalarının ardından olanlar oldu.

MUHAMMED YAKUT ENGİN-DİLAN POLAT

Engin-Dilan Polat çiftinin geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Muhammed Yakut, çifti mail order yolu ile kara para akladığını iddia etmiş, “Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…” ifadelerini kullanmıştı.

DİLAN POLAT INSTAGRAM HESABINI KAPATTI

Hastane odasından fotoğraf paylaşan Engin Polat, “Kan değerleri düşmediği için bir süre hastanede takip edilmesi gerecek ama yine iyi olacak. Dualarınız bizimle olsun” dedi. Son günlerde Engin-Dilan Polat çiftinin mal varlığı ve para kaynakları sıklıkla sorgulandı. Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Dilan Polat iddiaları, “Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar. Biz vatanını, milletini, devletini gerçekten seven insanlarız.” sözleriyle yalanlamıştı. Engin Polat ise, “2022 yılına kadar incelendik. Göz önünde olan insanlarız her sene inceleniyoruz. Bizim her senemiz inceleniyor zaten. Hiçbir şey bilmeyen insanların lafıyla gündem yaratmayın. Avukat ordum çalışıyor, herkese dava açıyoruz. Kamuoyu baskısından dolayı tabiki herkes işini yapacak. İnsanların tek dertleri magazin. İnsanların ilgilendikleri tek şey magazin ve merak. Bir kaos arıyorlar. Bu şekilde başaramamış olmalarını bastırıyorlar. Ülkemizde yatırımlarımız devam ediyor. Ülkemize döviz çekmek için çalışıyoruz” demişti. Flaş gelişmelerin ardından Dilan Polat Instagram hesabını kapattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Sandık
Sıradaki Haber Sandık Kokusu Ayça Kim? Nesrin Cavadzade Kimdir, Kaç Yaşında? Nesrin Cavadzade Hangi Dizilerde Oynadı?