Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 39. Bölüm Full İZLE! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

Star TV’nin en çok sevilen dizilerinden Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm alarmı verildi. Kaya ve Nükhet’in gelişiyle her şey değişen Korhanlar yalısına Ferit’in hamlesi damga vuruyor. Gerçek hayat hikayesinin işlendiği Yalı Çapkını dizisinin 39. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. İşte Yalı Çapkını 39. bölüm izleme ekranı..

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle yayına geliyor. Yeni sezonda fırtınalar estiren yapımda Seyran ve Ferit’in düğünü sona eriyor. Nükhet ve Kaya’nın Korhanlar yalısına yerleşmesiyle taş üstünde taş kalmıyor. Yeni sezonda yenilenen kadrosuyla hikayeye devam eden Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. 29 Eylül Cuma akşamı yayına girecek yalı Çapkını 39. bölümde Halis Ağa’nın karşısına dikilen Ferit ne var ne yok ortaya saçıyor. Kazım ve ailesini de alıp Korhanlar yalısına gelen Ferit fitili ateşliyor. İşte Yalı Çapkını 39. bölüm fragmanı..

YALI ÇAPKINI 39. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=Y5r_gQwwJ3c

YALI ÇAPKINI 39. BÖLÜM ÖZETİ

Halis Ağa, Ferit ve Kaya tartışmasında Kaya’yı korur ve Ferit’in bedel ödemesini ister. Kaya ve Nükhet’e iyice bilenen Ferit karısı Seyran ve ailesini alıp konağı basar. Korhanlar yalısında artık tüm sülale birlikte yaşayacak.

YALI ÇAPKINI 38. BÖLÜM NELER OLDU?

Nükhet ve Kaya’nın gelişi yalıda hem rekabeti hem de tartışmaları artırır. Nükhet, Halis’e beklenmedik bir açıklama yaparken; Ferit de Nükhet ve Kaya’dan kurtulmak için çareyi Kazım’da arar. Seyran ise ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Yalıda Nükhet kontrolü kolaylıkla ele almış gibidir. Tüm olanların ardından Orhan; yepyeni bir arayışa girer. İfakat, Seyran’la ilgili planını uygulamaya koyar. Akşam Kazım’ın yemeğe gelişi ise gerginliği daha da tırmandırırken, Ferit’le Kaya arasındaki sular durulmaz. İkili arasındaki gerilim beklenmedik bir gelişmeye sebep olur.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Diren Polatoğulları

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Binnur Kaya

Tarık Emir Tekin

Beril Pozam

Cemre Gümeli

İrem Altuğ

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR