Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 98. Bölüm İZLE! Kardeşlerim Son Bölüm Youtube Tek Parça İZLE

Cumartesi günlerinin çok sevilen dizisi Kardeşlerim yeni bölüm geldi. 30 Eylül Cumartesi akşamı 98. bölümüyle ekrana gelecek Kardeşlerim dizisinde yine büyük olaylar var. Süsen, Ömer’den hesap sormak için harekete geçti. Yaralanan Orhan apar topar hastaneye götürüldü. İşte merak edilen Kardeşlerim 98. bölüm izleme ekranı..

Cumartesi günlerinin çok sevilen

Kardeşlerim dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim 30 Eylül yeni bölümü araştırılıyor. Yeni sezona bomba gibi başlayan dizide dram eksik olmuyor. Ömer, Emel ve Asiye’nin hayatında gizemli olaylar bir türlü bitmiyor. Eren ailesinin başına gelen olayları izleyen seyirciler televizyon başında bir kutu mendil bitiriyor. Gözyaşlarının akmaya devam ettiği Kardeşlerim dizisi 98. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen Kardeşlerim yeni bölüm izleme ekranı..

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM

Ömer’i kavgadan kurtarmaya çalıştığı sırada yaralanan Orhan, apar topar hastaneye götürülürken, Aybike de Ayla’yla ilgili öğrendiği gerçeklerin şokunu yaşamaktadır. Akif, gün geçtikçe Mahir’in üstüne daha çok düşmeye devam ederken, yeni kuracağı işin de ilk adımını atar. Şevval, Ataman Koleji’nde Eren kuzenleri hedef alan, ardı arkası kesilmeyen kurallar uygular. Şengül’ün cephesinde işler ters giderken, Suzan’a şok edici bir telefon gelir. Orhanların evine çat kapı gelen bir davetsiz misafir ise, Eren ailesini büyük bir şaşkınlığa uğratır.

KARDEŞLERİM 98. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif)

Cüneyt Mete (Orhan)

Fadik Sevin Atasoy (Şengül)

Ahu Yağtu (Suzan)

Simge Selçuk (Nebahat)

Yiğit Koçak (Ömer)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye)

Aylin Akpınar (Emel)

Cihan Şimşek (Oğulcan)

Melis Minkari (Aybike)

Lizge Cömert (Süsen)

Recep Usta (Berk)

Berk Ali Çatal (Tolga)

Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz)

Eylül Lize Kandemir (Yasmin)

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN