Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 107 Bölüm Fragmanı İZLE! Gönül Dağı Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı yeni bölüm zamanı geldi. 30 Eylül Cumartesi akşamı 107. bölümüyle ekrana gelecek dizide yaşanacaklar merak konusu oldu. İzleyiciler Gönül Dağı 107 bölüm fragmanı araştırmaya başladı. Veysel bilmecesinin çözüleceği Gönül Dağı 107. bölüm haberimizde..

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Ayrılıkların peş peşe yaşandığı Gönül Dağı dizisinde neler olacak merakla bekleniyor. Dizinin fanları bozkırda bir Anadolu masalının anlatıldığı Gönül Dağı yeni bölüm araştırması yapıyor. Kazada yaralanan Veysel’in durumu merak konusu oluyor. Cumartesi akşamları TRT1 kanalında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 107. bölümünde neler olacak merakla bekleniyor. İşte beklenen Gönül Dağı 107. bölüm fragmanı..

GÖNÜL DAĞI VEYSEL ÖLDÜ MÜ?

Gönül Dağı dizisinde Veysel öldü mü belli oldu. Roket parçasının patlaması sonucu ağır yaralanan Veysel hastaneye kaldırıldı. Taner, Veysel’in yaralanmasından dolayı kendini suçlayarak bir karar aldı. Ciritçi kendisine emanet olan koyunlardan birinin eksik olduğunu fark edince olanlar oldu. Ağır yaralanan Veysel’i ameliyata alan Kenan acı gerçeği açıkladı. Veysel’in bir daha yürüyemeyeceği ortaya çıktı. Gönül Dağı Veysel’in halini gören karısı Cemile’nin gözyaşları yürekleri yaktı. Veysel’in yürüyemediğini gören seyirci de gözyaşlarına boğuldu.

GÖNÜL DAĞI 107. BÖLÜM ÖZETİ

Veysel’in yürüyemiyor olması herkesi derinden etkiledi. Kenan’ın yaptığı zorlu ameliyattan çıkan Veysel’in yürüyemiyor olması kasabada büyük yankı uyandırdı. Yerde sürünen Veysel ağlama krizine girdi. Sürünerek hastaneden çıkmaya çalışan ancak başarılı olamayan Veysel, Cemile ve Kenan’ın kucağında ağladı. Oğlu Veysel’in durumundan Taner’i sorumlu tutan Muammer her yeri dağıttı. Veysel’in sakat kalmasından sonra Muammer şirketi dağıttı ve Taner ile Ramazan’a ağzına geleni söyledi. Bu sırada Taner ve Selma arasında kıvılcımlar yükselmeye başladı. Veysel’in sakatlığı bu aşka bir kez daha engel oldu.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ecem Özkaya

Ferdi Sancar

Ali Düşenkalkar

Erdal Cindoruk

Yavuz Sepetçi

Nuri Gökaşan

Şebnem Dilligil

Ulviye Karaca

Hande Nur Tekin

Sait Seçkin

Çiğdem Aygün

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR