Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Nursema Umut Aşkı Buraya Kadarmış! Nursema İbrahim’e Kaynana Oluyor!

Cuma akşamlarının severek takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti arapsaçına döndü. Bir taraftan Doğa ve Fatih’in Cemre için velayet davası gündem oldu bir yandan da Nursema ve Umut aşkı sona erdi. Eski kocası İbrahim’e kaynana olmak için hazırlanan Nursema Umut’u bırakıp Ertuğrul’a yol aldı. Meğer Nursema..

Cuma akşamlarının severek takip

29 Eylül Cuma akşamı 32. bölümüyle ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu. 32. bölüm izle takipçilerinin karşısına çıkan yapımda yaşananlar ekran başındaki izleyiciyi şoke etti. Show TV’nin her Cuma akşamı yayına verdiği Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ve Umut’un arası iyice açıldı. Evlendikten sonra hayatlarının farklı olduğunu anlayan ikilinin aşkı bitme noktasına geldi. Ne Umut Nursema’nın hayatına ne de Nursema Umut’a alışabildi. Abdullah’ın evine geçici olarak gelmeleri her şeyi gün yüzüne çıkardı. Ertuğrul’un devreye girmesiyle Nursema ve Umut aşkı bitti. Meğer Kızılcık Şerbeti Nursema ile Umut..

KIZILCIK ŞERBETİ 32. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti 32. bölümde Doğa’nın avukatının Fatih tarafından satın alınması ile başlayan süreç, Doğa’nın aleyhinde ilerledi. Fatih’in ayrılmamak konusundaki ısrarları ve Abdullah’ın baskısıyla Nilay’ın şahitlikten çekilmesi dava sürecini uzattı. Kısa bir süreliğine bebeğini Nursema’ya emanet eden Doğa, onun bunu fırsat bilerek çocuğunu görsün diye Fatih’i çağırması nedeniyle ikilinin arası açıldı. Nursema ve Umut’un, Abdullah’ın evine geçici olarak gelmesi ikilinin ilişkisini olumsuz etkilerken Pembe kızının yanında olmasından dolayı çok mutlu. Ancak Umut’un geceleri barda şarkıcılık yaptığına yakından tanık olan Abdullah damadını sert bir şekilde uyarması ipleri kopardı. Ömer ve Kıvılcım evlendiklerini açıklamak üzere bir yemek daveti yapar ancak Alev yemekte büyük bir bomba patlattı. Umut’un hayatına alışamayan Nursema gemileri yaktı.

KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA UMUT AŞKI BİTİYOR

Tüm engellere rağmen evlenen Umut ve Nursema ilişkilerinin sonu geldi. Ailesinin isteğiyle İbrahim’le evlenen ve kötü olaylar yaşayan Nursema sonunda sevdiğine kavuştu derken bu kez de yaşam farklılıkları peşlerini bırakmadı. Umut’un din konusundaki bilgisizliği ve Nursema’nın değerlerine önem vermeyişi Nursema’yı iyice soğuttu. Umut’un eve içkili gelmesi Nursema’yı şaşırttı. İkilinin ilişkisini olumsuz etkileyen olaylar zinciri bitmek bilmedi. Umut’un geceleri barda şarkıcılık yaptığını öğrenen Abdullah damadını sert bir şekilde uyardı. Kızılcık Şerbeti 33. bölüm fragmanında Nursema’nın, “Artık kabullenemiyorum, çok zorlanıyorum” sözlerini duyanlar Nursema’nın Umut’tan koptuğunu anladı. Nursema koleksiyoner Ertuğrul’a doğru yol almaya başladı.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Barış Kılıç

Evrim Alasya

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Aliye Uzunatağan

Yiğit Kirazcı

Feyza Civelek

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Emrah Altıntoprak

Feray Darıcı

Selin Türkmen

Özlem Çakar

Oral Özer

Rahimcan Kapkap

Serkan Tınmaz

Tuana Gizem Uzunlar