Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şirinspor krizden çıktı! “0-2”

1. Amatör Lig C Grubu’nda Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda önemli bir maç oynandı. Seka Doğan ile Şirinspor arasında oynanan maçı Şirinspor 2-0 kazandı ve bu sezonki ilk galibiyetine ulaştı.

1. Amatör Lig C

ŞANSSIZ İKİ MAÇ

Kağıtçı Stadı’nda oynanan mücadelede tempo ve büyük çekişme hakimdi. İki takım da gol bulmak için açık futbolu tercih etti. Sezona Çamçukur yenilgisi ile başlayan ikinci maçında akıl almaz golleri kaçırdığı mücadelede Mertspor’a sahasında 4-3 yenilerek taraftarını üzen Şirinspor önemli maçta Seka Doğan ile deplasmanda karşılaştı.

 

BAŞKAN CEBECİ’DEN KUTLAMA

Şirinspor ilk yarısı 0-0 sona eren kritik maçı 2000 doğumlu futbolcusu Emir’in golleriyle 2-0 kazandı ve bu sezonki ilk galibiyetine ulaşarak bir bakıma krizden de çıktı. Başkan Hasan Cebeci zorlu deplasmandan galip gelen teknik kadro ve futbolcularını kutladı ve “Çok ihtiyacımız vardı” dedi.

 

DİKKAT ÇEKENLER

Maçın öne çıkan isimleri 2 gol atan Emir Yavuz Görmez, hem sol bek, hem de orta sahada olağan üstü bir oyun ortaya koyan Tunahan Kamış, yeni transfer Samet Ay’ın ne kadar doğru bir transfer olduğunu göstermesi, orta sahadan devşirme stoperde oynayan Sezgin Kurtsun’un etkili futbolcu, 2007’li kaleci Tamer’in harika kurtarışlara imza atması dikkatlerden kaçmadı.

 

ANTRENÖR ARPACI: KENDİMİZE GELDİK

Teknik Sorumlu Göktan Arpacı ise “Bizim için çok önemli bir maçtı. Çamçukur maçı biraz karışık geçti, hakem etkilendi, maç oynanmadı. Ama Mertspor maçında 100’de 1 olacak şeyler oldu. Neyse ki Seka Doğan’ı deplasmanda mağlup ettik ve kendimize geldik. Futbolcularımı yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.