Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer 25 Bölüm Full İZLE! Ömer Dizisi Son Bölüm Youtube Tek Parça İZLE

Her pazartesi saatler 20.00’ı gösterdiğinde yeni bölümüyle yayına giren Ömer dizisi 25. bölüm geldi. 2 Ekim Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yer alacak Ömer dizisinde yaşanacaklar mercek altına alındı. Ömer ve Gamze arasındaki kıvılcımlar ateşe dönüştü. İşte merak edilen Ömer 25. bölüm full izleme linki..

Babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzin olan Ömer Ademoğlu ile kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze’nin aşkını anlatan Ömer dizisi yeni bölüm geldi. Her hafta pazartesi günleri yeni bölümüyle ekrana gelen Ömer dizisinin bu akşamki bölümü mercek altına alındı. Ömer ve Gamze’nin tutkulu aşkından yananlar ortalığa saçıldı. 2 Ekim Pazartesi Star TV yayın akışında yeni bölümü yer alan Ömer dizisinin 25. bölümde yaşanacakları merak konusu oldu. Son bölümde büyük bir kavuşma yaşayan Gamze ve Ömer boşanacak mı bu akşam belli olacak. İşte merakla beklenen Ömer dizisi 25. bölüm canlı yayın ekranı..

ÖMER DİZİSİ 25. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖMER DİZİSİ 25. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer’i içki masasında bulan Reşat, oğlunun kendini böylesine kaybettiğini görmekten büyük bir acı duyar. Ömer’e yardım edememek Reşat’ın kendini suçlu hissetmesine neden olur. Babalığını sorgulamaya başlar. Gamze’ye büyük minnet duyan Reşat’ın ardından Nisa, Hülya’nın bitmeyen taleplerini yerine getirmeye çalışır. Kamil ve Hülya kasırgalı ilişkilerinin arasında kalmamak için büyük bir mücadele verir. Emine ise Yaman ile birlikte dedesine bir kez daha yakalanmanın mahcubiyetini yaşar. Tahir ile Vicdan arasında ne olup bittiğini anlamaya çalışan Şükran, bu bilinmezlik yüzünden zor zamanlar geçirmeye başlar. Ömer’i kendine getirmek için son çare olarak onu babasıyla karşı karşıya getiren Gamze, hiç istemese de Ömer’le aralarındaki iplerin daha da gerilmesine sebep olur. Sonunda aralarında tutkulu bir yüzleşme yaşanır. İkisi de birbirine kalplerini sonuna kadar açarken bu uzun gecenin sabahında Ömer ve Gamze arasında bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI

Selahattin Paşalı

Gökçe Bahadır

Barış Falay

Merve Dizdar

Emre Taşkıran

Onur Bilge

Gamze Karaduman

Zerrin Sümer

Serpil Gül

Gülçin Kültür Şahin

Muharrem Türkseven

Burcu Cavrar

Melike Güner

Damla Makar

Aybike Turan

Esra Akkaya

Erol Babaoğlu

Özgür Foster

Çağla Naz Kargı

Haktan Zavlak

ÖMER DİZİSİ SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR