Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 33 Bölüm Fragmanı İZLE! Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Show TV’nin yeri göğü inleten dizisi Kızılcık Şerbeti 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm öncesi izleyiciler şok oldu. 33. bölüm fragmanına Fatih’in, “Bir daha anneni görmeyeceksin!” sözleri damga vurdu. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti 33. bölüm fragmanı haberimizde..

Show TV’nin yeri göğü

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti yeni sezon tam gaz devam ediyor. Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Fatih Cemre’nin velayetini alınca olanla oluyor. Doğa’ya hazırladığı türlü oyunların ardından Doğa akıl sağlığını yitirmeye ramak kalıyor. Kızını alıp Ünal yalısına götüren Fatih Doğa’ya tek şartını sunuyor. Tüm bunların yaşandığı Kızılcık Şerbeti 33. bölüm fragmanı burada..

KIZILCIK ŞERBETİ 33. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 33. BÖLÜM ÖZETİ

Doğa Cemre’yi Nursema’ya bırakıp gitti. Geri döndüğünde evde Fatih’i bulan Doğa çıldırdı. Hem Fatih’i hem Nursema’yı kovan Doğa başına örülecek sorunlardan habersiz kızının derdine düştü. Fatih türlü dalavereyle Cemre’nin velayetini kazandı. Mahkeme gününün ardından Fatih Cemre’yi evine getirdi. Cemresiz olamayan Doğa’yı bir karar bekliyordu. Büyük yıkım yaşayan Doğa’nın üzüntüsünü görenler gözyaşlarına boğuldu. Doğa’ya kızını görmesi için tek şartını sunan Fatih, “Bir daha anneni görmeyeceksin!” dedi.

KIZILCIK ŞERBETİ 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti’nin 32. bölümünde kazanın ardından zor günler geçiren Ömer hastalığını öğrendi. Az bir ömrü kaldığını öğrenen Ömer bunu sevdikleriyle paylaşmadı. Hastalığını herkesten gizleme kararı alarak hayatına öyle devam etmek ister. Sevdiklerini düşünerek önemli bir şeyi olmadığını söyler. Ondan iyi haber alan Kıvılcım rahatlar. Zaten Kıvılcım için şu sıralar önceliği kızıdır. Hatlarının satışından dolayı çok mutlu olan Nursema, Ertuğrul ile tanışır ve her ikisi de birbirlerinin arkadaşlığından hoşnut kalır. Alev’le konuşmayı kafasına takan Pembe, onu ilk yakaladığı an içindeki nefreti kusar. Pembe’nin söylediklerinden etkilenen Alev soluğu Abdullah’ın yanında alsa da oradan da istediğini duymadan ayrılmak zorunda kalır. Fatih’in kendine ve kızına yaklaşmasına müsaade etmeyen Doğa, onun her girişimini ustalıkla bertaraf etmekte ancak finalde onu çok büyük bir sürpriz bekler.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCULARI

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Sandık
Sıradaki Haber Sandık Kokusu Ayça Kim? Nesrin Cavadzade Kimdir, Kaç Yaşında? Nesrin Cavadzade Hangi Dizilerde Oynadı?