Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tuğba Ekinci Kaç Yaşında? Tuğba Ekinci Alevi Mi? Tuğba Ekinci Eski Sevgilileri

TV8’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa izleyicileri Tuğba Ekinci araştırmalarına başladı. Programın sıkı fanları Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın konuğu Tuğba Ekinci hayatını araştırmaya koyuldu. Peki, Tuğba Ekinci yaşı kaç? Tuğba Ekinci alevi mi? İşte merak edilen tüm detaylar ve Tuğba Ekinci sevgilileri listesi..

TV8'de yayınlanan Müge ve

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının konukları olay oldu. Çok sayıda program izleyicisi günün konuğu Tuğba Ekinci’yi araştırmaya koyuldu. bir döneme imzasını atmış olan Tuğba Ekinci’nin sevgilileri mercek altına alındı. Arama motorlarında Tuğba Ekinci yaşı, Tuğba Ekinci alevi mi, Tuğba Ekinci nereli, Tuğba Ekinci Instagram araştırmaları yapıldı. Tuğba Ekinci’ye dair merak edilen soruların yanıtları haberimizde..

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

9 Haziran 1977 doğumlu Kars doğumlu pop müzik şarkıcısı Tuğba Ekinci, Pendik Lisesi mezunu. Annesi hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisi. Fatih Özbilen’in eski eşi olan Tuğba Ekinci’nin eski sevgilileri arasında Karadağlar’ın Gülali’si İbrahim Çelikkol ve Ümit Cem Şenol yer alıyor. Şov dünyasına girişi Osman Sınav’ın Tuğba Ekinci’yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum’da Mavi Düşler dizisini çekerken Ekinci’yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek’te bir süre hosteslik yapan Tuğba Ekinci Kral TV’de VJ oldu. 1994’te Güzellik Yarışması’na girdi ve elemeleri geçti. İlk 20 aday arasında yer alan Tuğba Ekinci babasının izin vermemesi nedeniyle yarışmadan çekildi. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. Özcan Şenyaylar’dan özel şan dersleri alan şarkıcı, Buzda Dans yarışmasının finalisti oldu.

Albümleri

2005: O Şimdi Asker

2007: Boynuz

2008: Condom

2010: Yanma Demezler

2011: 100 Derece

2013: Hadi Kızım

2014: Git Git Gör Gününü

2016: Para Babası

TUĞBA EKİNCİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN