Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ameliyat olacak hastayı kovdular!

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde ameliyat olacak bir hastanın ameliyat öncesi hastaneden kovulduğu iddia edildi.

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde ameliyat

Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Nisan ayında açılışı yapılan hastane için şikayetler ardı ardına gelmeye devam ediyor. Ağırlıklı olarak hizmet aksaklığı nedeni ile şikakey alan hastane ile ilgili ortaya atılan son iddia pes dedirtti.

“HEMŞİRE BİZİ TERSLEDİ”

Şikayet platformuna yazan Gülşah isimli bir vatandaş, ameliyata girecek ablasının hastaneden kovulduğunu iddia etti. Apandiss sorunu ile hastaneye giden ve ameliyat önlüğü dahi giydirilen hastanın hemşire ile yaşadığı tartışma sonrası hastaneden kovulduğu iddia edildi. Durum hakkında şikayetini bildiren vatandaş olayı şu şekilde aktardı; Bugün Kocaeli Şehir Hastanesine saat 12 gibi ablamı getirdik. Yapılan testler sonrası apandisitde sorun olduğunu ve enfeksiyondan sebep ablamı ameliyata almaları gerektiğini söyleyerek yataklı servise getirip hazırlıklarını yaptılar. Hastamız hemşireden açık damar yolunu kullanmasını rica etti. Hemşire işimizi bize öğretme diyerek tersledi ve çıktı.

“ÇIKIN HASTANEDEN”

Biz ameliyatın ne zaman olacağını? eve gidip eşya alacağımızı yetişmek istediğimizi söyledik. Hemşire bizi aşağılar şekilde tersleyerek bilgi de vermedi. Bizde bu şekilde konuşamayacağını bildirdik ve eşya almaya gittik. Sonrası hemşire asistana şikayet etmiş ve asistan (…..) gelip elini beline koyarak ‘Siz nasıl benim 6 senelik hemşireme ters konuşursunuz psikolojimi bozdunuz size beyaz kod vereceğim bir daha muayene olamayacaksınız ve sizi ameliyat etmeyeceğim. Çıkın gidin hastaneden’ diyerek ameliyat olacak hastamızı kovmuş. Ben de durumu telefondan öğrendim ve hastaneye dönmeye çalışırken kaza yaptım arabamın ön tarafı pert oldu. Ameliyat kıyafeti giydirilmiş hastamızı hastaneden attılar ve başka hastanede acil ameliyat oldu. Ablam konuyla ilgili olan tüm çalışanlarını ve hastaneyi her yere şikayet edeceğim” dedi.