Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet delege listesine yazılmamasıyla ilgili konuştu: “Benim tek üzüldüğüm şey…”

Nokta TV ekranlarına konuk olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bülent Sarı’nın kendini delege listesine yazmaması hakkında konuştu. Hürriyet, “Benim tek üzüldüğüm şey, suçun bana atılması” dedi.

Nokta TV ekranlarına konuk

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV ekranlarında “Ebru Şimşek ile Şehirde Konuşulmayanlar” programının konuğu oldu. Programa katılan Hürriyet Nokta Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek ve Gazeteci Ahmet Akçaalan’ın sorularını cevapladı. Merak edilenlere Nokta TV aracılığıyla cevap veren Hürriyet, İl Başkanı Bülent Sarı’nın kendisini delege listesine yazmaması ile ilgili konuştu.

“HOŞGÖRÜDEN GELİYORUM…”

Hürriyet, “Ben vekillikten gelen biriyim. Biz birçok milletvekili arkadaşımızla mecliste kıran kırana tartışmalar yaparız ama sonra çay içmeye gideriz. Ben bu hoşgörüden geliyorum. Bu olayla ilgili bir görüşmemiz olmadı. Bunun için aramasına zaten gerek yoktu. Benim kurultay delegesi olmak gibi bir talebim yoktu. Bülent Sarı aramışsa bile ben bununla ilgili olduğunu bilemem.
Kongre süreci ile ilgili hiç görüşmedik. Aramasına da gerek yok. Adaylar ister yazarlar ister yazmazlar. Benim tek üzüldüğüm şey, bahane bulunması. Yazmadığınız zaman gelecek tepkileri göze alırsınız. Çıkarsın kürsüye ‘Biz böyle karar verdik. Böyle uygun gördük. O yüzden yazmadık” dersin. Tepki gelince savuşturmak için bunun suçunu bana atmak doğru değil. Buna sığınmak doğru değil.

“KONGREDE ÇOK NÖTRDÜM”

Delege olmadığımı o güne kadar bilmiyordum. Bu kongrede çok nötrdüm. Hiç kimse ile görüşmedim. Hiç ilgi alanıma girmedi. Yazmadığı için suçlamakta doğru değil. Benim canımı sıkan tek şey beni suçlu göstermeleri oldu” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mansur Yavaş'a yakınlığıyla bilinen Ankara
Sıradaki Haber Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Yüksel Arslan görevi bırakıyor!