Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Kitap Fuarı Nerede? Kocaeli Kitap Fuarı Nasıl Gidilir?

Çok sayıda Kocaelilinin dört gözle beklediği tarih geldi. Kocaeli Kitap Fuarı kapılarını açacağı tarih belli oldu. Yayınevleri araştırmasına girişen mişyonlarca vatandaş Kocaeli Kitap Fuarı nerede merak etti. Peki, Kocaeli Kitap Fuarı nasıl gidilir? İşte yanıtı..

Çok sayıda Kocaelilinin dört

KOCAELİ KİTAP FUARI 2023

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen etkinliği Kocaeli Kitap Fuarı 13. kez kapılarını açıyor. Gerek Kocaeli gerekse çevre illerden fuara katılım sağlayacak vatandaşlar araştırmalara başpladı. Bir yandan yayınevi ve etkinlik araştırması yapan vatandaşlar bir yandan da Kocaeli Kitap Fuarı nerede sorgulamaya başladı. Arama motorlarında Kocaeli Kitap Fuarı etkinlik takvimi, Kocaeli Kitap Fuarı kim gelecek, Kocaeli Kitap Fuarı nasıl gidilir araştırıldı. Peki, Kocaeli Kitap Fuarı nasıl gidilir? İşte adım adım Kocaeli rehberi..

KOCAELİ KİTAP FUARI NEREDE?

Türkiye’nin ziyaretçi sayısı, etkinlik ve katılımcı açısından en büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı bu yıl 13. kez kapılarını açıyor. 7-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik ziyaretçilerini bekliyor. Kocaeli’nin en prestijli yapılarından olan Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan kitap fuarının bu yılki teması Şehir ve Kitap olarak belirlendi. 9 gün sürecek olan fuarda her yıl olduğu gibi edebiyat, tarih, siyaset ve sanat dünyasının birbirinden önemli kalemler yer alacak. Kocaelili okurların yazarlarla buluşacağı Kocaeli 13. Kitap Fuarı ziyaretçilerini ağırlayacak. Onur Konuğu olarak ünlü sosyolog ve yazar Prof. Dr. Ümit Meriç’in yer alacağı Kocaeli Kitap Fuarı’na 390 yayınevi, sahaf ve 102 STK katılacak.

KOCAELİ KİTAP FUARI NASIL GİDİLİR?

Kitap sevgisi yaşayan milyonlarca vatandaşın buluşma adresi olan Kocaeli Kitap Fuarı araştırmaları sıklaştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 milyon ziyaretçinin gelmesi beklenen Kocaeli Kitap Fuarı’nda bu yıl 390 yayınevi, 450 yazar yer alacak, 750’yi aşkın etkinliğin yer alacağı Kocaeli Kitap Fuarı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak. Kocaeli Kongre Merkezine gitmek isteyen vatandaşlar şehirde bulunan Sekapark-Otogar tramvay hattını ya da şehiriçi otobüsleri kullarak ulaşım sağlayabilir. Tramvayla gelecek kişilerin Kongre Merkezi durağında inip üst geçitten karşıya geçmesi gerekiyor. Özel araçlarıyla gelecek vatandaşların için Seka Hastanesi ile Sekapark 3. Etap otopark alanları hazır olacak. Öğrenciler ise Kartepe, Gebze, Karamürsel ilçelerinden ring servis yapılacak. Ring servis saatlerine ilişkin planlama Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.