Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 Ekim Müge Anlı Canlı Yayın! ATV Müge Anlı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

6 Ekim Müge Anlı canlı yayın başladı. Saatler 10.00’ı gösterdiğinde canlı yayına başlayan araştırmacı gazeteci Müge Anlı Bedriye Kılıç olayında cinayet sesleri yükseldi. Haftanın son yayınına başlayan Müge Anlı yeni bölüm haberimizde. İşte ATV Müge Anlı son bölüm ekranı..

6 Ekim Müge Anlı

Ekranların fenomen ismi Müge Anlı yeni güne hazırlandı. ATV’nin yıllara meydan okuyan gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm başladı. 6 Ekim Cuma günü haftanın son yayınına başlayan Müge Anlı yeni analizlerini seyircileriyle paylaştı. Bedite Kılıç olayında kocası Tayfur odak noktası oldu. 6 Ekim Cuma günü saat 10.00’da yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu oldu. Arama motorlarında Müge Anlı saat kaçta, Müge Anlı son bölüm izle, ATV canlı yayın Müge Anlı, Müge Anlı canlı izle araştırmaları yapıldı. İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Ekim Cuma canlı yayın ekranı..

6 EKİM MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

5 EKİM 2023 MÜGE ANLI NELER OLDU?

ATVde yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Ekim Perşembe bölümünde Bedriye Kılıç’ın kayınvalidesi konuştu. “Ağabeyi, fotoğraftan önce dedikodu yapmış” dedi. Yayının ardından yaşanan yeni bir gelişme üzerine ekip Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gitti. Tayfur’un babası Adem Kılıç evinden alınarak ifadesi alındı. İfade verdikten sonra konuşan Adem Kılıç, kendisinden de şüphelendiğini anlattı. Telefonuna el konulduğunu anlatan adam hiçbir şey silmedim. incelensin dedi. Tayfur Kılıç’ın annesi Ayfer Kılıç ise, “Bedriye ailesinin yanına gitti değişti” dedi. Sütçü Sefer ile olan dedikodusunu ise kendi ağabeyinin çıkardığını söyşledi.

Kılıç çiftinin eski komşusu ”Bedriye çocuklarını bırakıp gitmez” dedi. Bedriye Kılıç’la komşuluk yapan bir diğer isim ise Esma Eker’di. Bedriye Kılıç’ın hayatta olmadığını düşünen kadın için tek şüpheli eşi Tayfur Kılıç’dı. Çok iyi bir insan olduğunu, çocuklarını asla bırakacak gidecek biri olmadığını söyleyen kadın Tayfur’un da kıskanç olduğunu ve çalışmadığını söyledi. Kocasının yanından kaybolan kiraz işçisi öldürüldü mü? Taraflar canlı yayında karşı karşıya geldi. Bedriye Kılıç’ın kayınvalidesi canlı yayında Gülcan’ı suçladı. ‘Mesajları tam anlatmadığın gibi olayları da tam anlatmıyorsun’ dedi. Daha önce gelininin kendisine bırakıp gidiceğini söylediğini söyleyen Ayfer Kılıç şimdi Bedriye’nin kardeşinin bu lafı söylediğini söyledi.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN