Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 40 Bölüm Full İzle! Star TV Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

6 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da yayına girecek Yalı Çapkını yeni bölüm araştırmaları başladı. Yalı Çapkını 40. bölüme Ferit’in, “Kimseyi bu kadar sevmedim Seyran!” çıkışı damga vurdu. Büyük bir merakla Yalı Çapkını yeni bölüm bekleyen izleyicilere son dakika detayları geldi. İşte Yalı Çapkını 40. bölüm canlı izleme ekranı..

Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını yeni sezona tam gaz devam ediyor. İzleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran dizide yaşanacaklar merak ediliyor. Reytinglerde zirveye oturan dizi izleyicilere duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor. Bir yandan Kazım sahnelerine gülen bir yandan Seyran ile Ferit’in tutkulu aşkından gözlerini alamayan seyirciler nefeslerini tutup yeni bölümü bekliyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi 40. bölüm ekranı haberimizde yer alıyor. İşte Star TV Yalı Çapkını 40. bölüm canlı yayın ekranı..

YALI ÇAPKINI 40. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 40. BÖLÜM ÖZETİ

Tatil için Marmaris’e giden Korhanlar, gece eğlenmeye çıkacak. Büyük acılar çeken Suna, alkolün etkisiyle Abidin’e öfke kusacak. Suna’nın sözleriyle birlikte Ferit ve Seyran’ın duygusal anları da izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Ferit’in, “Kimseyi bu kadar sevmedim Seyran!” çıkışını görenler yeni bölümde yaşanacaklar karşısında şoke olacak.

YALI ÇAPKINI 39. BÖLÜM NELER OLDU?

Ferit, yalıda olanlardan sonra Seyran’la Kazımlara gitti ve orada kalmaya karar verdi. Kazımlarda olmanın keyfini çıkaran Ferit, Seyran’a istediklerini yaptırmanın da yolunu buldu. Seyran ise Ferit’in Kazım’a uymasından endişelendi. Nükhet, yaşananlardan sonra Kaya’yla konuştuve onu da alıp Kazımlara gitti. Ferit’in Talih’le ilk seansı beklenmedik bir gelişmeye sahne oldu. Ferit, bundan sonra kuracağı hayatı düşünerek Halis ile konuşmaya yalıya gitti. Halis’in net tavrı karşısında Ferit de tüm yalıyı şaşırtan başka bir hamlede bulundu.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Diren Polatoğulları

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Binnur Kaya

Tarık Emir Tekin

Beril Pozam

Cemre Gümeli

İrem Altuğ

YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR