Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Gün sonunda çeyrek altın, hafta finalinde 10 altın bilezik almak için yarışan gelin kaynanalar bir haftayı daha geride bırakdı. 4 gelin ve 4 kayınvalidenin yer aldığı Gelinim Mutfakta yarışında büyük final günü geldi. 6 Ekim Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta hafta finalinde bilezikleri kim aldı merak edildi. İşte 6 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kanal D’de yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta yarışması haftayı kapattı. 6 Ekim Cuma günü ekrana gelen 1230. bölüme Gelin Tatlısı damga vurdu. Haftanın 5 günü yeni bölümüyle ekranda olan yemek yarışmasında altınları kim aldı merak edildi. Kanal D’nin rekortmen yapımı Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünde bir gelin çeyrek altını yakasına takarken bir gelin ve kaynanası da yolun sonuna geldi. 10 altın bileziği koluna geçiren gelin ise adını listeye yazdırdı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? İşte 6 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

6 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

6 Ekim Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1230. bölüme kaynana Beyhan’ın kaşıntısı damga vurdu. Program boyunca kaşınan Beyhan dün gece aylar sonra gelini Yeşim’de kaldığını, gece hastanelik olduğeunu anlattı. Nefes nefese geçen 5 günü ardında bırakan gelinler bugünün yıldız yemeği olan Gelin Tatlısı yaptı. 4 gelin arasında -2 puan almamaya çalışan gelinler hünerlerini sergiledi. 6 Ekim Cuma günü çeyrek altını Yeşim kazandı. Tuğba 4 hafta üst üste bilezikleri kazandı. Bugün 10 altın bileziği kazanan gelin ise 73 puanla Özlem oldu. Yeşim 71 puanla bilezikleri kaçırırken bugün elenen gelin Gizem ve kaynana Müslime oldu. İşte Gelinim Mutfakta 6 Ekim Cuma puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 6 EKİM 2023

TUĞBA- 10  

YEŞİM- 18 

ÖZLEM-15 

GİZEM- 10  

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

TUĞBA-  65

YEŞİM- 71

ÖZLEM- 73

GİZEM- 39

GELİNİM MUTFAKTA TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR