Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şok görüntüler! Körfez Fatih ASM’de doktora saldırı

Sağlıkta şiddet canımızı sıkıyor. Çirkin bir örnek Körfez Fatih Aile Sağlık Merkezinde meydana geldi. Doktorlar A. M. K., S.E. Ve Y.S. darp edildi.

Sağlıkta şiddet canımızı sıkıyor.

Sağlıkta yaşanan şiddet olayları hepimizin canını sıkmaya devam ediyor. Maalesef çirkin bir örnek bugün Kocaeli’de yaşandı. Körfez ilçesi Fatih Mahallesinde bulunan Körfez Fatih Aile Sağlık Merkezinde görevli üç hekim darp edildi.

ÜÇ HEKİM DARP EDİLDİ
Çıkan tartışmanın sebebi henüz öğrenilemezken, yaşanan kavgada aile hekimleri A. M. K., S.E. Ve Y.S. darp edildi. O anlarda cep telefonu kamerasından kayıt alan bir vatandaş, yaşanan kavgayı saniye saniye kaydetti. İşte o görüntüler…

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Benim duyduğum şu: Doktorun fındık tarlası var. Tilki’lerde gübre satıcısı. Dr gübre almış, demişki parasını fındık zamaniy verecem demiş. Gübre tarlayı maffetmiş tarla yanmış, rekolte düşmüş. Senin gübre benim mahsulumu maffetti parasını vermem demiş. O da sen yanliş kullanmış bende suç yok perami ver demiş. O da sen de benim yanan fındik ocaklarının perasını ver demiş. Bu husumet öyle başlar. Doktor amele toplayıp gubreciye göz dağına gidiyor. Tilki Gübecilik A.Ş. de toptancıdan edam toplayıp geliyorlar. Evet.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bursa’da Mudanya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş
Sıradaki Haber Toplam değeri 200 bin lira! Kaçak ürünler ele geçirildi