Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Ödül Oyunu Kim Kazandı? Masterchef Para Ödülünü Kim Kazandı?

Masterchef All Star yeni bölümde Şanlıurfa’nın geleneksel yemekleri yapıldı. Misafirler tabakları değerlendirdi ve en başarılı isimler ortaya çıktı. Ödül oyununun kıyasıya geçtiği Masterchef All Star gecesinde ödül oyununu kazanan isim belli oldu. Peki, Masterchef para ödülünü kim kazandı? İşte yanıtı..

Masterchef All Star yeni

TV8’in en çok izlenen yapımlarından MasterChef All Star heyecanlı gece sona erdi. 100 bin TL’lik büyük ödül oyununun oynandığı geceye damga vuran isim herkesi şaşırttı. 6 Ekim Cuma akşamı ekrana gelen yeni bölümde Şanlıurfa’nın sıcağında kendinden geçen yarışmacılar ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları en iyi tabağı çıkarmak için hünerlerini sergiledi. Programın sıkı fanları MasterChef ödül oyununu kim kazandı sorusuna yanıt aramaya başladı. Arama motorlarında Masterchefte diskalifiye, 6 Ekim Masterchef potaya kim girdi, İşte Masterchef ödülü alan isim..

MASTERCHEF 6 EKİM ÖDÜL OYUNU

6 Ekim Cuma günü kadim kent Şanlıurfa’da çekilen MasterChef Türkiye All Star’da heyecan hız kesmedi. Şampiyonların da yarışmaya katılmasıyla heyecan tavan yaptı. Zorluk seviyesi oldukça yükselen yarışmanın 6 Ekim Cuma yayınına ödül oyunu damga vurdu. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın değerlendirmesiyle ödül sahibini belli oldu. Ödül oyunu için Şanlıurfa’ya giden mavi ve kırmızı takım yarışmacıları en iyi tabağı çıkarmak için hünerlerini sergiledi.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ilk eleme adayı Hasan olurken ikinci eleme adayı ise Cemre oldu. MasterChef’te 3. ve 4. eleme adayı Kerem ile Tanya oldu. Haftanın 5. ve 6. eleme adayları ise Ayaz ve Eda olarak belirlendi. Ödül oyununu kazanan mavi takım oldu. 6 Ekim Cuma günü ekrana gelen Masterchef ödül oyununda kazanan yarışmacı günlerdir kavgalarıyla anılan Barış oldu. Barış 100 Bin TL’nin sahibi oldu.

MASTERCHEF YARIŞMACILARI 2023

Barbaros

Kıvanç

Metin

Tahsin

Ayaz

Tolga

Esra

Alican

Barış

Eda

Kerem

Hasan

Eren

Sergen

Azize

Dilara

Cemre

Batuhan

Tanya