Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekim Ayı Kabine Toplantısı Ne Zaman? İlk Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaş zamları için Kabine Toplantısını işaret etti. AK Parti’nin olağanüstü kongresinde emekliye müjdeyi veren Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Kabine Toplantısı ne zaman araştırılmaya başladı. Peki, Ekim ayı kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte yanıtı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaş

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresini yaptı. 7 Ekim Cumartesi günü Ankara Spor Salonu’nda yapılan AK Parti olağanüstü kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere müjde verdi. Erdoğan’ın açıklamasının ardından arama motorlarında ilk kabine toplantısı ne zaman, son kabine toplantısı ne zaman, kabine toplantısı son dakika, ekim ayı kabine toplantısı ne zaman, AK Parti kabine toplantısı ne zaman, kabine ne zaman toplanacak, yeni kabine toplantısı ne zaman, kabine toplantısı ne zaman yapılacak sorgulamaları başladı. Peki, kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte yanıtı..

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN EMEKLİ AÇIKLAMASI

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların merakla beklediği emekli maaşıyla ilgili açıklama yaptı. Büyük bir merakla zam oranını öğrenmek isteyen emekliler için kabine toplantısı işaret edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor, ilk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız” dedi. Peki, ekim ayı kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte yanıtı..

EKİM AYI KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Son Kabine Toplantısı 26 Eylül Salı günü gerçekleşti. Kabine kararları arasında Aile ve Gençlik Bankası’na dair kanun teklifi, öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışı ile 12 ay aylık ücretsiz 10 GB internet düzenlemesi yer almıştı. Erdoğan emekli müjdesi ardından gözler Ekim ayı toplantısına çevrildi. Normal zamanda iki haftada bir gerçekleşen Kabine toplantısının önümüzdeki hafta yani 9 Ekim Pazartesi günü Erdoğan başkanlığında toplanması bekleniyor. Türkiye’nin iç ve dış siyasetinin ele alınacağı toplantının ardından emekli maaşı açıklamasının gelmesi bekleniyor.