Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Bülent Badis

Nokta Medya ailesi içinde yer aldığım için çok mutluyum

Sevgili okurlarım… Bu konuyu duyurmanın, paylaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Artık Nokta Medya ailesinde sizlere en güncel haberleri ve düşüncelerimi ileteceğim. Bu yeni başlangıcımın ardında ise beni destekleyen ve bu projenin hayata geçmesini sağlayan değerli Nokta Medya ailesine özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

SENİN HAKKIN ÖDENMEZ ERDEM ABİ

Öncelikle, Spor Müdürüm Erdem Övüç’e minnettarlığımı ifade etmek isterim. Onunla birlikte çalışmak benim için büyük bir onur. Tüm konulara çok hakim ve Kocaelispor başta olmak üzere amatör futbol, salon sporları ve diğer branşları hiç ayırmıyor. Her geçen gün bana yeni bir şeyler öğretiyor. Tabii ki İmtiyaz Sahibi Sayın Cezmi Çiçek’e de içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Çiçek’in vizyonu ve desteği, bu projenin gerçekleşmesini mümkün kıldı. Bir kez daha ifade etmek isterim ki, kendisinin liderliğindeki Nokta Medya ailesi kentte hatta ülkede konuşulacak. Erdem abi, Ali abi ve ben Bülent Badiş sizlere haberlerimizle katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM

Nokta Medya ailesinde yer almanın getirdiği sorumluluğun farkındayım ve bu sorumluluğu en iyi şekilde taşımayı taahhüt ediyorum. Siz değerli okurlarımızla daha sıkı bir bağ kurarak, bilgiye daha hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmanızı sağlamak için buradayım. Nokta Gazetesi olarak habercilikte kalite ve tarafsızlık ilkesinden ödün vermeden, en güncel ve önemli haberleri sunmayı hedefliyoruz.

KOCAELİSPOR ÜZERİNE

Trendyol 1. Lig’de heyecan artıyor. Kocaelispor, Keçiörengücü karşısında aldığı önemli galibiyetle adını bir kez daha duyurdu. Karşılaşma 3-0’lık skorla sona erdi ve Kocaelispor liderlik koltuğuna adım adım yaklaşmaya başladı. Önce bu maça değineyim. Maçın başlarında gol pozisyonları peş peşe geldi ve stadyumda bulunan taraftarlarla birlikte spor foto muhabirleri de heyecanlıydı. Ancak kaçan gollerle gergin anlar yaşandı. Kocaelispor’un sahadan galip ayrılması büyük bir sevinç kaynağı oldu. Bu maçta oyun da gelecek adına umut verdi.

ERZURUM MAÇINDA TAKIM ÇOK NET YORGUNDU

Kocaelispor, cuma akşamı Erzurumspor’u konuk etti. Hedef 3 puan ve Eyüp’ün Bodrum’a takılmasıydı. Ancak ikisi de olmadı. Biz yenemedik, Eyüp, Bodrum’u resmen kararttı. Liderlik koltuğu için bir kaç hafta daha beklememiz gerekiyor. Takım 5’te 5 yaptıktan sonra arkasındaki rüzgarla, transfer yasaklısı, hantal ve yaşlı Erzurum’u rahat yener diye düşündük.

ORTA SAHAMIZ OYUNDAN DÜŞTÜ

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Yenildiğimiz Manisa maçında bile daha iyi bir Kocaelispor vardı sahada. Özellikle orta sahamız oyundan düştü ve Erzurum da ataklara akıllı çıktı. Gerçekten takım yorgundu ve Erzurum, Kocaelispor’dan maça daha da konsantre göründü. Demek ki adamlar gelmeden önce “Kocaelispor’a yenilmeyelim bize yeter” dediler. Öyle de oldu.  Nazar çıktı bence çünkü üzerimizde çok göz var. Milli aradan sonra Tuzla maçını kazanıp liderliğe ne kadar aday olduğumuzu ortaya koymaya devam edeceğiz.

 

  1. ADAM HODRİ MEYDAN’A TEŞEKKÜRLER!

Kocaelispor’a olan sadakati ve tutkusuyla tanınan Hodri Meydan taraftarını teşekkürlerle anmak istiyoruz. Bu özel grup, her zaman Kocaelispor’un yanında ve destekçisi olmuş, takımı zorlu hava şartlarına rağmen yalnız bırakmamıştır. Birçok zorluk çeken Kocaelispor’a gönül veren taraftarı, 90 dakika boyunca takımlarına destek oldu. Onların coşkusu ve tezahüratları, takımın itici gücü oldu.

BU EMNİYET ÇOK SERT

Ne yazık ki bu kez 3 puan sevinci yaşayamadılar. Bir de şu var. Kocaeli emniyet Kocaelispor taraftarına bildiğiniz eziyet ediyor. Gece Erdem ağabeye fotoğrafları gönderdim. O da “Orantısız güç” başlıklı mükemmel bir haber yaptı. Erdem ağabeyin de dediği gibi zaten taraftar stada girmek için perişan oluyor, üzerine bir de dayak yiyor. Polisler bizim her şeyimiz ancak içlerinde işini çok abartanlar da var!

AMATÖR MAÇLARDA NEDEN SAĞLIKÇI YOK

Gelelim bir diğer konuya…

Ali ağabeyle kendi programlarımızı kendimiz belirliyoruz ve Erdem ağabey “Siz nereye gitmek isterseniz oraya gidin” diyor. Erdem ağabey Kocaelispor gibi, amatör maçlara çok önem veriyor ve maçı anlayarak takip etmemizi istiyor. Sıkıntılar olduğunda da mutlaka fotoğraf ve bilgi istiyor. Amatör maçlar, futbolun en temel ve tutkulu şekillerinden biridir. Bu tür maçlarda, sporun ruhu ve heyecanı en saf haliyle yaşanır ve bazen Süper Lig maçlarını aratmayacak kadar büyük bir coşkuyla oynanır.

BENİ ŞAŞIRTTI

Maalesef birçok amatör maçta sağlıkçı eksikliği yaşanıyor. Bu noktada Kocaeli’de sporu destekleyen ve amatör sporu önemseyen kişilere ve kurumlara büyük görev düşüyor. Kocaeli’de sporu üst seviyelere çıkartarak özverili ve çaba sarf eden sevgili büyüğüm Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’a bu konu ile alakalı basın açıklaması yapacağına inanıyorum.

BİR AN EVVEL

Amatör sporcularımızın sağlığı ve güvenliği, hatta tüm sporcuların sağlığı her şeyden önce gelmelidir. İhsaniye – Dilovası maçında da sağlıkçı krizi yaşandı, bir futbolcunun kaşı patladı. Ciddi sakatlıklara veya sağlık sorunlarına yol açılmaması için sağlıkçıların bir an evvel sahadaki yerini alması şarttır. Bu konunun çözümüne yönelik adımların atılacağını umuyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER