Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darıca’ya çok çok yazık oldu “0-1”

3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği sahasında zorlu Karaköprü Belediyespor maçını ikinci yarıda yediği golle 1-0 kaybetti. Sarı yeşilliler son bölümlerde Fatih Şerifoğlu’nun ayağından bir de penaltı kaçırdı.

3. Lig 3. Grup'taki

60’TA GERİYE DÜŞTÜ

Emre Denizli’nin çalıştırdığı 3. Lig 3. Grup’taki ekibimiz Darıca Gençlerbirliği talihsiz bir maçı geride bıraktı. Sahasında şampiyonluk adayı Karaköprü Belediyespor’a 1-0 mağlup olan ekibimiz maçın ardından mücadelesi ile takdir topladı. Karaköprü Belediyespor 60. dakikada Ali Sinan Gayla’nın golü ile öne geçti. Kalan sürede golü bulmak için tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Darıca bitime 8 dakika kala penaltı kazandı.

HAFTAYA OSMANİYE’YE GİDİYORLAR

Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Sefa Tunç’un kafasıyla çevirdiği top rakip savunmanın kolundan döndü. Ancak kazanılan penaltıda Fatih penaltısı sol köşeden çıktı. Darıca ekibi puan için ne yaptıysa olmadı ve bir kez daha çok iyi mücadele ettiği karşılaşmadan puansız ayrıldı. Haftayı 5 puanla 9. sırada tamamlayan Darıca haftaya kendisi gibi 5 puanı bulunan Osmaniyespor ile deplasmanda karşılaşacak.