Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 5. Bölüm Full İzle! FOX TV Yabani Son Bölüm İzle Youtube

Salı akşamlarının rekortmen yapımı Yabani yeni bölüm geldi. 10 Ekim Salı günü yayına girecek Yabani dizisi 5. bölüm geri sayım başladı. Yeni bölüme Yaman’ın, “Hiçbir yere gittiğim yok. Burası benim evim, sizde benim tek gerçek ailemsiniz. Mecbur olduğum için kalıyorum o evde” sözleri damga vurdu. İşte Yabani dizisi 5. bölüm izleme ekranı..

Salı akşamlarının rekortmen yapımı

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali’nin tam on yedi sene sonra evine Yaman olarak dönmesinin hikayesi Yabani ekrana geliyor. Bu gencin “Yaman Ali” olarak kendini yeniden var etme mücadelesi olarak görülüyor. Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Yabani dizisinde yaşanacaklar merak ediliyor. 10 Ekim Salı akşamı 5. bölümüyle ekrana gelecek Yabani dizisinin fragmanına “Burası benim evim, sizde benim tek gerçek ailemsiniz. Mecbur olduğum için kalıyorum o evde” sözleri damga vuruyor. İşte merak edilen Yabani 5. bölüm izleme ekranı..

YABANİ DİZİSİ 5. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ DİZİSİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Yaman Rüyaların evindeki yemekte İlker’i deşifre etmek üzereyken Cesur’un karanlık adamlar tarafından evden alındığı haberi geliyor. Cesur’un başına gelenlerin Alaz yüzünden olduğunu öğrenen Yaman, Alaz’ı düzenlediği çiftlik evi partisinde basıyor. Ancak çiftlik evinde yaşananlar sonunda Rüya’nın güvenini tamamen kaybediyor. Yaman artık Rüya’nın gözünde gerçek bir yabanidir. Bu sırada Rüya ve Yaman’ın arasında yaşanan gerginliği Alaz avantaja çevirmek istiyor. Ve Rüya’ya büyük bir sürprizle duygularını açmaya karar veriyor. Yaman Cesur’un hayatını kurtarmak için koştururken, İlker kontrolden çıkıyor. Ablası Şebnem’i yakalanırsa onları da ele vereceğiyle tehdit etmektedir artık. Şebnem’in bütün çabalarına rağmen İlker kaçıyor. Yaman Cesur’u başındaki beladan kurtardığında artık çok geç. İlker ortada yok.

YABANİ DİZİSİ 4. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaman kaçırıldığı günlerde Rüyaların evindeki mahzende tutulduğunu hatırladı. Rüya’nın dayısı İlker onu kaçırdı. Üstelik bunu Soysalan ailesinden birinin isteğiyle yaptı. Yaman için bu gerçeği sindirmek hiç de kolay olmadı. Aşık olmak üzere olduğu kızın ailesinden kendi ailesine uzanan kirli bir oyunun kurbanı olduğunu anlayan Yaman geçmişin sırlarla dolu kapısını araladı. Artık Yaman için bu yolun bir dönüşü yok. Alaz ve Çağla Yaman’ı hayatlarından çıkarmayı başardıkları için mutluyken Yaman ondan çocukluğunu çalanı bulmak üzere hiç beklenmedik bir hamle yaptı. Yaptığı hamle her iki tarafında dengelerini tekrar bozdu. Yaman’ın neyin peşinde olduğundan habersiz Cesur, Yaman olmadan da ayakta kalabileceklerini ispat etmek hırsıyla başını büyük bir belaya soktu.

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Osman Alkaş

Şebnem Hassanisoughi

Ayşegül Ünsal

Sezer Arıçay

Birgül Ulusoy

YABANİ DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN