Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özge Özpirinçci’nin acı günü

Özge Özpirinçci’nin babası Kadri Emrah Özpirinçci hayatını kaybetti. Üsküdar Şakirin Camii’nde düzenlenecek cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak. Acılı oyuncu Özge Özpirinçci’den henüz bir açıklama gelmedi.

Özge Özpirinçci'nin babası Kadri

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin babası Kadri Emrah Özpirinçci, yaşamını yitirdi. Bir süre sağlık sorunlarıyla mücadele eden Kadri Emrah Özpirinçci’nin vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Birçok başarılı projede rol alan ve bir çocuk annesi olan Özge Özpirinçci’nin bu zor gününde yanında olan yakınları, acılı oyuncuya destek oluyor.

Kadri Emrah Özpirinçci’nin kesin ölüm nedeni hakkında şu an için net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2018 yılında obezite cerrahisi bölümünde ameliyat geçirdiği bilinen Kadri Emrah Özpirinçci’nin son dönemde sağlık sorunlarıyla uğraştığı biliniyor.

CUMARTESİ GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Hayatını kaybeden Kadri Emrah Özpirinçci için Üsküdar Şakirin Camii’nde düzenlenecek cenaze töreni detayları da belli oldu. Özpirinçci, cumartesi günü öğle namazına müteakip Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.