Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEB Seminer Son Dakika: Seminer Yüz Yüze Mi? Kasım Ara Tatil Seminer Online Mı?

19 milyondan fazla öğrenci ve öğretmeni ilgilendiren son dakika kararı geldi. Milli Eğitim Bakanlığı kasım ara tatil duyurusunu yaptı. MEB’den gelen flaş kararın ardından kasım seminer 2023 sorgulamaları sıklaştı. Peki, seminer yüz yüze mi? Kasım ara tatil seminer online mı? İşte kasım seminer 2023 yanıtı..

19 milyondan fazla öğrenci

Millî Eğitim Bakanlığı kasım ara tatil için harekete geçti. Bu yıl 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak ara tatil kararı geldi. 1.2 milyondan fazla öğretmeni ilgilendiren son dakika kararının ardından sıklaştırılan ara tatil, seminer yüz yüze, kasım ara tatil seminer, kasım ara tatil, öğretmen ara tatil seminer, meb seminer son dakika, seminer yüz yüze mi, kasım seminer 2023, seminer online mı, öğretmen ara tatil seminer 2023 araştırmaları yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğretmeni ilgilendiren son dakika kararını duyurdu. İşte MEB kasım seminer programı..

MEB SEMİNER YÜZ YÜZE Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika seminer açıklaması geldi. MEB tarafından okullara gönderilen resmi yazıda Öğretmenlerin Mesleki Çalışmaları adı verilen seminer dönemlerini yüz yüze yapmaları kararlaştırıldı. MEB öğretmenlerin 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında görev yaptıkları okullarda 09:30-13:00 saatleri arasında belirlenen program kapsamında yüz yüze seminer yapılacağını duyurdu. Geçmiş dönemde seminerlere online katılan öğretmenlere okul yolu göründü.

KASIM SEMİNER 2023

MEB kasım ara tatil seminer açıklamasında, “Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak ettiğimiz bu tarihi süreçte öğretmenlik mesleği, çocuklarımız ve milletimiz nezdinde ayrı bir anlam kazanmaktadır. Öğretmenlerimizin destek ve katılımı ile yeni hikayeler oluşturmaya, yeni destanlar yazmaya adım attığımız bugün de geçmişte olduğu gibi en büyük güç kaynağımız ve rehberimiz öğretmenler olacaktır. Geleceğimizin teminatı öğretmenlerimizin her fırsatta desteklenmesi, kişisel ve mesleki gelişimlerinde sürekliliğin sağlanması en önemli önceliklerimizden olmaya devam edecektir. Bu çerçevede; Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler, ekte gönderilen ve www.eba.gov.tr adresinden canlı olarak yayınlanacak programın yanında bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirmek ve ara tatilden sonra yapılacak çalışmaları planlamak üzere mesleki çalışmalarını, 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında İlgi (a) yönetmeliğin 38, ilgi (b) yönetmeliğin 87 ve ilgi (c) yönetmeliğin 52’nci maddeleri doğrultusunda görevli oldukları okulda yapacaklardır” denildi.