Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Eğreti Gelin Şoku: O Sahneyi Gören Çıldırdı! Ne Yaptın Sen Pink Panter..

Cuma akşamlarının sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle ekrana geldi. 34. bölümdeki Pembe sahnelerini görenler çıldırdı. Ekran başındaki izleyiciyi çıldırtan Kızılcık Şerbeti eğreti gelin sahnesine yorum üstüne yorum yağdı. Bu kadar arsızlık da fazla Pembe..

Cuma akşamlarının sevilen yapımı

Show TV’nin sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm sona erdi. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Bir yandan Fatih Doğa gerilimine tanık olan izleyiciler bir yandan Pembe Abdullah ve Alev üçgenini ele aldı. Abdullah ile Alev’in arasında bir şey olmasından ödü kopan Pembe tedbiri elden bırakmadı. Her fırsatta gelinlerinden hanımlık bekleyen Kızılcık Şerbeti Pembe bu kez kantarın topuzunu kaçırdı. Kızılcık Şerbeti eğreti gelin sahnesini görenler şoke oldu. Pembe’yi Nilay’ın elinden kimse kurtaramayacak…

KIZILCIK ŞERBETİ EĞRETİ GELİN SAHNESİ

12 Ekim Cuma akşamı ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 34. bölümde yaşananlar pes dedirtti. Dizinin fanlarının en çok üzerinde durduğu karakterlerden evin hanımı Pembe pes dedirtti. Pembe’nin yıllar önce oğlu Mustafa için bulduğu Sümbül ansızın eve geldi. Hayat’ın köye gitmesiyle diziye dahil olan Sümbül rolünün geçmişi ortaya çıktı. Mustafa’nın askerden geldikten sonra evlilik öncesi bir kadınla deneyim kazanmasını isteyen Pembe Sümbül’ü buldu. Pembe rolündeki Sibel Taşçıoğlu Kolçak Köstendil’in Eğreti Gelin sahnesi geceye damga vurdu. Kızılcık Şerbeti 34. bölümde ekrana gelen eğreti gelin sahnesinin ardından Pembe için “şeytan bile senin önünde düğmesini ilikler” yorumu yapıldı. Pembe’nin bir tanıdığıyla sohbetinde Mustafa için, “Bu çocuk evliliği nasıl yapacak. Malum gerdek gecesi var” demesi üzerine karşısındakinin “Evlenmeden önce bir kadın getir eve. O öğretir her şeyi” cevabı büyük tepki topladı. O anları gören izleyiciler Pembe rolündeki Sibel Taşçıoğlu Kolçak Köstendil’e verdi veriştirdi. Gelen yorumlar arasında, “Pembe sen iyice şaşırdın”, “Bu nasıl rezil bir sahne” , “Böyle bir olay mı ya pes”,  “Önüne gelene ahlak satan namus bekçisi Pink panter, Mustafa’ya cinsellik öğretsin diye eve hizmetçi almış… Hani marjinal bizdik!” yer aldı.

KIZILCIK ŞERBETİ 34. BÖLÜM FULL İZLE

Bebeğiyle birlikte olmak için Ünallar’ın evine dönmek zorunda kalan Doğa, hem Fatih’e hem de onun ailesine çok kızgın. Kızına kavuşmuş ama kendi ailesinden uzaklaştırıldı. Fatih’i sağduyuya çeken kişi Abdullah oldu. Alev’in karşısına çıkan Rüzgar, onun kendisinden istediği oyuna katılmayı kabul etti. Farklı yaşam biçimleri evliliklerinde sorun yaratmaya başlayınca Nursema’nın ısrarlarıyla Umut, Abdullah’ın yanında çalışmayı kabul etti. Çalıştığı okulun el değiştirmesiyle yeni sahipleriyle anlaşamayacağını ön gören Kıvılcım işinden istifa etti. Kızından uzak kalan, işini kaybeden Kıvılcım’ın en büyük dayanağı her zamanki gibi Ömer oldu. Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesini kötü bir sürpriz bekliyor.