Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Seyran Ciğer Bırakmadı! Bir Yanda Ferit Bir Yanda Okul! Gözyaşları Yürekleri Dağladı

Gerçek hayat hikayesinin ekrana geldiği Yalı Çapkını Seyran ve Ferit aşkı zora girdi. Bir tarafta Ferit bir tarafta çocukluk hayalleri olan Seyran iyice çıkmaza girdi. Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını 41. bölümde ekrana gelen Seyran sahneleri izleyicileri hüzünlendirdi. Seyran rolüne bürünen Afra Saraçoğlu ağladıkça Türkiye ağladı. İşte geceye damga vuran o anlar..

Gerçek hayat hikayesinin ekrana

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Her hafta cuma günleri izleyiciyle buluşan sevilen dizide Afra Saraçoğlu fırtınası esiyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin 41. bölümünü izleyenler gözyaşlarını tutamıyor. Ferit ve çocukluk hayalleri arasında sıkışıp kalan Seyran’ın gözyaşları herkesi yakıyor. O anları izleyen seyircilerin gözündeki yaş durmuyor. Ne yaptın sen Seyran..

YALI ÇAPKINI SEYRAN 

Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’i aynı yapımda buluşturan Yalı Çapkını dizisinde 41. bölüm tamamlandı. 13 Ekim Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrandaki yerini alan dizi sosyal medyaya damga vurdu. Seyran ve Ferit Korhan’ın aşkının kaleme alındığı dizide senarist kimsede ciğer bırakmadı. Bir yandan Ferit ve çocuk hayalleri bir yandan çocukluk isteği güzel sanatlar üniversitesi hayalleri arasında sıkışıp kalan Seyran gözyaşlarını tutamadı. Afra Saraçoğlu’nun hayat verdiği Seyran’ın okumak için verdiği mücadele anlarını görenler gözyaşlarını tutamadı. Seyran’ın derinden ağladığı sahneler sosyal medyanın en çok konuşulan olayı oldu. Afra  Saraçoğlu’nun oyunculuğuna beğeni yağdı. Yalı Çapkını 41. bölümde önce Asuman’ın ağlayan izleyiciler daha sonra da Seyran’ın sahneleriyle hüzünlendi. Küçük Seyran ile büyük Seyran’ın karşılaştırıldığı sahnelerde Afra Saraçoğlu’nun hüngür hüngür ağladığını görenler “Yaktın bizi Seyran” , “Helal olsun sana bu nasıl oyunculuk” yorumları yaptı.

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜM ÖZETİ

Kaya’nın Seyran’a üniversite konusunda yardım etmesi Ferit’i çok sinirlendirir ve Seyran’la olan tartışması yalıya dönünce de bitmez. Kazım Ağa çocuk kararını desteklerken; evdekiler de Seyran’ın okumasını desteklemektedir. Gülgün de kendiyle ilgili yeni kararlar alır. Sultan ise gördüklerinden sonra Dicle’yi odasına kilitler. Ferit’in kolu ile başı tekrar derttedir ve soluğu Talih’in yanında alır. Seyran, üniversiteye gitme konusundaki kararını akşam yemeğinde açıklar. Kaya’nın ise kafasında yeni planlar vardır.