Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye Letonya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye finallere nasıl gider?

Türkiye EURO 2024 elemelerinde bu akşam Konya’da Letonya’yı konuk edecek. Milli takım bugün kazanması halinde Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmayı garantileyecek.

Türkiye EURO 2024 elemelerinde

Türkiye EURO 2024 elemelerinde bu akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda Letonya’yı ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak ve karşılaşma TRT 1’den naklen yayınlanacak. Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgi yönetecek ve Jorgi’nin yardımcılıklarını Denis Rexha ve Ridiger Çokaj, dördüncü hakemliğini ise Florian Lata üstlenecek.

KAZANIRSAK FİNALLERE GİDİYORUZ

Milli takım geçtiğimiz günlerde deplasmanda grubun güçlü ekibi Hırvatistan’ı deplasmanda Barış Alper Yılmaz’ın attığı tek golle mağlup ederek önemli bir avantaj elde etmişti. Eğer temsilcimiz bu akşam kazanırsa grup liderliğini garantileyerek Fransa’nın ardından EURO 2024 biletini alan diğer takım olacak. Türkiye son maçını ise 21 Kasım’da Galler’le deplasmanda oynayarak eleme turuna nokta koyacak.

YUSUF YOK, MERİH’İN CEZASI BİTTİ

Ay yıldızlılarda bu akşam cezalı durumda olan Merih Demiral cezasının bitimiyle birlikte İtalyan teknik adam Montella’nın görev vermesi durumunda kadrodaki yerini alabilecek ancak sakatlığı süren Yusuf Sarı’nın zorlu mücadelede sahada olması beklenmiyor.

Türkiye Muhtemel 11

Uğurcan; Ferdi, Samet, Abdülkerim, Rıdvan; İsmail, Salih; İrfan, Hakan, Kerem; Barış Alper