Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eşmespor gümbür gümbür! “5-0”

Süper Amatör Lig A Grubu’nda skoru merakla beklenen maçında Eşmespor sahasında Sırrıpaşa’yı 5-0 mağlup etti ve 4 maç sonunda puanını 7’ye çıkardı. Maça, 2 gol atan Furkan İnan damga vurdu.

Süper Amatör Lig A

ŞÜKRÜ “CAN” VERDİ

Şehit Astsubay Çavuş Fatih Karagöz Stadı’nda oynanan maça iki takım da dengeli başladı. İlk 20 dakika içinde Eşme’de Şükrücan ve Mustafa ile goller kaçtı, 33’te ise ilk gol geldi. Emirhan’ın pasında amatörün golcülerinden Şükrücan topu ağlara gönderdi. “1-0” İlk yarıda başka gol olmadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Eşmespor 50. dakikada yine Şükrücan ile farkı 2’ye çıkardı. Savunma arkasına koşu yapan Şükrücan kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi.

 

EŞME’NİN KALECİSİ ERGEN’DEN İNANILMAZ KURTARIŞLAR

56’da Mustafa Akbaş ile fark üçe çıktı. Atak yönü sol kanattan gelişen atak sonrası verilen pasta Mustafa yakın mesafeden topu filelerle buluşturdu. “3-0” Genel manada iyi mücadele eden ancak üçüncü bölgede istediği gibi organize olamayan Sırrıpaşa’da farkı indirme çabaları vardı. Ancak Eşmespor’da, ligin oldukça dikkat çeken kalecilerinden Ergen aynı pozisyon içinde iki mutlak top çıkardı ve Sırrıpaşa’nın umutlanmasına engel oldu.

 

FURKAN İNAN’DAN PUSKAS GOLÜ!

Bitime 15 dakika kala soldan savunma arkasına koşu yapan Furkan, Tolga Tekin’in pasında topu aldı. Furkan İnan, kaleci Melih’in öne çıktığını gördü ve çok şık bir aşırtma vuruşu ile skoru 4-0 yaptı. Sırrıpaşa bir kez daha gole yaklaşsa da Ergen yine gole izin vermedi. Maçın son bölümlerinde 4. golün sahibi Furkan skoru 5-0’a getirdi.

 

SIRRIPAŞA ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ KEZ MAĞLUP OLDU

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Tarık Çalışkan’ın pasında Furkan sol ayağı ile aldığı topu sağ ayağı ile harika bir vuruş sonrası ağlara gönderdi. Ayakta alkışlanan bu golle Eşmespor, grubun dişli takımlarından Sırrıpaşa’yı 5-0 mağlup etti ve 4 maç sonunda puanını 7’ye çıkardı. Sezona 2’de 2 ile başlayan Sırrıpaşa ise üst üste üçüncü yenilgisini aldı ve 6 puanda kaldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür