Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul Elektrik Kesintisi 16 Ekim 2023: İstanbul’da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? AYEDAŞ BEDAŞ Kesinti

16 milyon İstanbulluyu canından bezdiren kesintiler devam ediyor. 16 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerinde yaşanan İstanbul elektrik kesintisi detayları merak ediliyor. Sabah uyandıklarında elektriklerin kesik olduğunu gören vatandaşlar saat sorgulaması yapıyor. Peki, İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? İşte AYEDAŞ BEDAŞ elektrik kesintisi 16 Ekim 2023..

16 milyon İstanbulluyu canından

Türkiye’nin en kalabalık kenti İstanbul’da kesintiler bitmedi. Her yeni güne kentin farklı noktasındaki elektrik kesintisiyle uyanan vatandaşlar canından bezmiş hale geldi. Sabah saatlerinde elektriklerin kesik olduğunu gören vatandaşlar elektrikler ne zaman gelecek merak etti. Megakent İstanbul’da yaşanan elektrik kesintilerinin devam ettiği ilçeler AYEDAŞ ve BEDAŞ sitelerinde yayınlandı. 16 Ekim Pazartesi günü elektrik kesintisinden canı bezen vatandaşların Pendik elektrik kesintisi, elektrik kesintisi sorgulama, Ümraniye elektrik kesintisi, Tuzla elektrik kesintisi araştırmaları yanıt buldu. Peki, İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? İşte merak edilen AYEDAŞ BEDAŞ kesinti detayları..

İSTANBUL, ATAŞEHİR

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

FERHATPAŞA, 71. Sokak bölgesinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

İSTANBUL, ÇEKMEKÖY

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

ÖMERLİ, ALADOĞAN Sokak bölgesinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

MERKEZ, ÇAVUŞBAŞI Sokak bölgesinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

İSTANBUL, KADIKÖY

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

EĞİTİM, ABDİBEY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

RASİMPAŞA, AKİFBEY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

FİKİRTEPE, AKÇAY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

HASANPAŞA, AFŞARBEY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

ERENKÖY, HACI HAKKIBEY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİLERİ İÇİN TIKLAYIN

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİLERİ İÇİN TIKLAYIN